Czas zacząć składać wypowiedzenia z pracy

G

Guest

Gość
Rozważam abyśmy wszyscy składali wypowiedzenia z pracy i jednocześnie byli na chorobowym. Zrobimy tak jak lekarze. Dyrektorzy się załamią i będą musieli z nami rozmawiać. O konkretach. Przyjęcie, przeszkolenie mlodych pracowników to długie lata. Co Wy na to?

Tak tylko co oni wiedzą o cle. posadzą młodego dadzą stempel i każą nap.... a młody pędzie stukał wszystko co mu ktoś podłoży. Chociaż sama idea wypowiedzeń podoba mi się

Jestem za! Za zwalnianiem się oczywiście, ale bezpowrotnie.Zaczynam szukać innej pracy bo doszłam do wniosku, że tutaj marnuję swój potencjał i najlepsze lata. Wszystko tu jest nienormalne-nawet awanse.Awans w stanowisku to prawdziwy dopust boży.Awansują ciągle ci sami- za podlizywanie się oczywiście a nie za kompetencje.Korpus reprezentacyjny, he,he.Niedobrze się robi :evil:

i co złożymy wypowiedzenia, to znaczy parę osób i IC nas wywali z roboty. Lekarz sobie gabinet otworzy, a my co agencje celną - przestańcie, jesteśmy od Warszawki zależni

Jeszcze nie pora na takie działanie. To ostateczność, którą rozważam i przygotowuję się już od pewnego czasu.

Back
Do góry