cóż za upierdliwość !

don Pedro Alvarez

Użytkownik
Punkty reakcji
5
Miasto
Małopolska
Pomimo wielu dyskusji na forum o celowości miernych i próznych dyskusji z ssc, widzę, że nadal są chętni do tzw dialogu z ssc - .

Ktoś kiedyś nazwał taką czynnośc ,,młóceniem gnoju"- plonu nigdy z tego nie będzie.

młócenia gnoju ciąg dalszy

- po prostu ręce mi opadaja jak coraz to kolejni celni usiłują znależć w ssc godnego adwersarza, a persona od tematu ,, normy zużycia' - setnie mnie ubawiła, a ssc jednocześnie postawiła w zakłopotanie. skąd na Boga ma on znać się na tych normach ? Ludzie opamietajcie się, niejeden z ,,derektorów" ( Jacuś tez był derektorem)nie ma pojecia o odprawach celnych i o akcyzie -a wy pytacie o takie szczegóły. podejrzewam, że nawet nie wiedzą w jakiej kolejności ustawia się cyferki w datowniku !!!!!!!l I czym się te cyferki ,, posuwa " !

Nasz Jacuś chyba też nigdy nic w zyciu nie odprawił- przecież pisze tylko strategie- i to jedną za drugą -a kazda z nich ciulowa. Jak czytam ostatnią to mi sie przypomina ta pierwsza sprzed akcessji do UE. Każda kolejna to Plagiat poprzedniej. Być może w MF płacą za wierszówki.

,,Przewartościowanie zadań PAC po akcesji..."- to jak refren w weselnej piosence.

Płone polemiki.
- tak naprawdę nie wiadomo z kim
- może to Jacuś albo i nie Jacuś, a może autor jego osobistej strategii.

Back
Do góry