cos na swieta??

jak zwykle wszystko ściśle tajne , bo żeby chociaż się nie wydało że trzeba kilku ciapom dać większe nagrody, za nic.
Święta mają wszyscy przcownicy i to jest atutem aby wszyscy dostaliby po równo, a nie robic podziały na dyrekcje, naczeników, nie ma potrzeby aby dostawali wiecej, mają swoje pensje.

Jak się nie podoba to niech popracują za 1300 zł. , co ja nie mam wydatkow, też mam rodzinę, rachunki, inne opłaty, czy kadra ma inne wydatki jak ja. Są tacy sami i wydają tak jak ja więc bez opowiadania bajek,, to my zwykli pracownicy pracujemy na was i jak tak nas traktujecie tak my was, już kilku poleciało ze stołków , jeszcze się niczego nie nauczyliscie. Czekamy na sprawiedlie rozwazanie sprawy do "Maniana".

i co koledzy? ile kapło na święta? bo ja po przeczytaniu kilku postów z białegostoku czy warszawy już teraz wiem, że składam podanie. mam dość pracowania w takich warunkach. niech szukają kolejnych naiwnych albo niech ściągną tych ambitnych z warszawy co tak się wyróżniają dla służby, ( te nagrody przecież o czymś świadczą)

Back
Do góry