Co z projektem ustawy o SC na KPRM????

stoik

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Miasto
pomorze
Dzisiaj miał być stawiany projekt ustawy o sc na posiedzeniu rządu jednak w komunikacie z posiedzenia go nie ma - czyżby ktoś go wycofał?

Może Pan, Panie Sławku wie co tam się urodziło że tak forsowany akt gdzie utknął?

przyłączam sie do pytania. wczoraj cały dzień, wieczór i dzisiejszy ranek śledzę informacje ale nic nigdzie nie było - poza TVP INFO wczoraj rano jedynie powiedziano ze ma wlasnie byc na KPRM i to wszystko :mad: czyzby tandem "bonitusk" poniósł klęskę która jest niezgodna z propagandą sukcesu tego rządu?:D:p
miejmy nadzieję :rolleyes:

niestety jak do tej pory cisza, a bądx co bądź to jedna z waźniejszych dla nas spraw. mam nadzieję, że cisza nie będzie wróżyć w tym przypadku nic złego...:mad:

Nie wiem. Jeżeli śledzicie forum to wiecie, że parę ruchów zostało wykonanych. Zgłosiliśmy merytoryczne uwagi i wypada uznać, że zaplecze KPRM również merytorycznie nad nimi się pochyli. Nadto wykonaliśmy działania, o których na razie nie było informacji.
Jutro, najpóźniej pojutrze, w ślad za KOMUNIKATEM z dnia 20.11. powinno zostać wysłane pismo do Premiera sygnowane przez wszystkie ZZ. Rada Ministrów będzie obradować w kolejny wtorek. Czy stanie ten projekt?- nie mam pojęcia, podobnie jak SSC :)
Tak czy siak, przygotowujemy się mimo wszystko do działań w Parlamencie

Back
Do góry