Z Dorohuska może odchodzą bo się czegoś boją albo.... ktoś ich zabiera. Nie dziwię się, że atomosfera nie jest dobra. Ale większość do dobrzy zapierdzielający na przejściu za dwóch funkcjonariusze i czapki z głów "vox" niby "populi" kim ty i gdzie jesteś?
A tak na marginesie kim jesteś i gdzie. Wspaniale jesteś zorientowany w zamiarach Naczelnictwa? Hmmmm dziwne????? Zaprawde dziwne????? Jesteś wszędzie, Dorochusk, karny skarbowy w Chełmie, Hrubieszów, Zamość,. Jesteś jak NOSTRADAMUS. ZMIEŃ Z VOX POPULI NA NOSTRADAMUS
Sorki za Dorochusk wstyd mi za tego orta Przepraszam wszystkich
I jeszcze czytam! Co za wspaniała orientacja w zwolnieniach na Dorohusku fiufiu!!!! Vox Populi & Nostradamus na Naczelnika ! Będzie się działo. :shock: Prześledziłem Twoje posty. Kiedy Ty to piszesz, w pracy? Musisz się nudzić . Na wolnym ? Patrz jak wyżej. Pozdrawiam Cię serdecznie Vox niby Populi.
Do " kwiatuszka" Ile razy w ciągu dnia przekraczasz granicę w Dorohusku ? Ile razy zostawiasz na przejściu swój zapach? Ile razy >????
Bo coś mi tu pachnie hihih :lol: Po co Tobie taka wiedza ilu jest nas na budkach? Czy jesteśmy wszyscy w pełnej obsadzie? Po co? Pytam Po co? Tak dbasz o nas to zapraszam na naszą stronę - do budki "kwiatuszku"
No i prześledziłem posty 'kwiatuszka". Fiufiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prosto CELNIK z krwi i kości :idea: Matko i Ojcze!!!! Czy na tym forum są muślący LUDZIE? Czy tylko....?