co słuchać a IC Przemyśl

• Thread starter Thread starter Nie zarejestrowany
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
N

Nie zarejestrowany

Gość
Nowy dyro porządki, kogo jeszcze ściągnęli? Nawiasem mówiąc to dziwne, w Oc Korczowa spokojnie i zmienili szefa a Medyce zawinęli 100 i szef dostaje nagrody od SSC.Powinno chyba być odwrotnie?

Nowy dyro porządki, kogo jeszcze ściągnęli? Nawiasem mówiąc to dziwne, w Oc Korczowa spokojnie i zmienili szefa a Medyce zawinęli 100 i szef dostaje nagrody od SSC.Powinno chyba być odwrotnie?
"Bo takie rzeczy tylko w erze" :D:D:D w normalnym kraju masz rację byłoby odwrotnie chyba że szef robił za kreta :D

nawiasem to ci wspolczuje, hehe, pewnie nalizales sie a tu trzeba odnowa bo sie kierownik zmienil

Współczuje tobie, zakochany w sośnie, doczeka się wezwania do ABW,,,pamiętaj złodziejowi życie przedłuża policja dopóki jest ciekawym informatorem''Nie jestem celnikiem tylko bywalcem Medyki od wielu lat,nigdy nie musiałem nikomu lizać

sprawiedliwość

Współczuje tobie, zakochany w sośnie, doczeka się wezwania do ABW,,,pamiętaj złodziejowi życie przedłuża policja dopóki jest ciekawym informatorem''Nie jestem celnikiem tylko bywalcem Medyki od wielu lat,nigdy nie musiałem nikomu lizać.

Oj doczeka się i zapytają go skąd wziął na chodniki w Birczy...HE HE.....

Back
Do góry