Co się stało, czyżby IC Szczecin OBLECIAŁ STRACH

F

Fabian

Gość
CO z Wami Celnicy ze Szczecina, tylko EWA popiera protest ? Wstyd mi za WAS, nie solidaryzujecie się z naszymi kolegami ? Mam nadzieję, że jak Wschód coś wywalczy to honorowo zrzekniecie się przywilejów !

CIEKAWE JAK TERAZ BĘDĄ WYGLĄDAĆ SZKOLENIA Z CHŁOPAKAMI ZE WSCHODU - ŚWIDER: POKÓJ : TRZECH ZE WSCHODU JEDEN ZE SZCZECINA :shock: :shock: :shock:

Fabian napisał:
CO z Wami Celnicy ze Szczecina, tylko EWA popiera protest ? Wstyd mi za WAS, nie solidaryzujecie się z naszymi kolegami ? Mam nadzieję, że jak Wschód coś wywalczy to honorowo zrzekniecie się przywilejów !

Ten protest to taka oddolna inicjatywa? Tak? Tak słyszałem. I co to dało? Macie przedstawiciela związkowego do rozmów z Rządem? Bo tylko z nimi będzie ktoś rozmawiał. A z tego co widać, to ZZ o niczym nie wiedzą. Bo dziwne, że nagle wszystkie związki nie wiedziały o proteście (może z wyjątkiem pani Fołty, ale ona nigdy o niczym nie wiedziała, to takie dziecko we mgle)! Całkowicie nieskoordynowana akcja! Bez pomysłu na to co dalej, co zrobić, jak się okaże że jednak ktoś będzie nas poważnie traktował!
Chłopie!
W jedności siła, ale tej jedności brak!
Związki niby przyjeżdżają do W-wy na rozmowy, a potem urządzają sobie konferencje prasowa przed kamerami, w momencie gdy jest czas na rozmowy!
Efekt? Tylko kierowcami przejmują się wszyscy, a o nas dalej nic!
Psu na budę taki protest!
Na pocieszenie Ci powiem , że w IC Szczecin w piątek w pracy było może 30% funkcjuszy.
Tyle.

Robozoll napisał:
Fabian napisał:

Ten protest to taka oddolna inicjatywa? Tak? Tak słyszałem. I co to dało? Macie przedstawiciela związkowego do rozmów z Rządem? Bo tylko z nimi będzie ktoś rozmawiał. A z tego co widać, to ZZ o niczym nie wiedzą. Bo dziwne, że nagle wszystkie związki nie wiedziały o proteście (może z wyjątkiem pani Fołty, ale ona nigdy o niczym nie wiedziała, to takie dziecko we mgle)! Całkowicie nieskoordynowana akcja! Bez pomysłu na to co dalej, co zrobić, jak się okaże że jednak ktoś będzie nas poważnie traktował!
Chłopie!
W jedności siła, ale tej jedności brak!
Związki niby przyjeżdżają do W-wy na rozmowy, a potem urządzają sobie konferencje prasowa przed kamerami, w momencie gdy jest czas na rozmowy!
Efekt? Tylko kierowcami przejmują się wszyscy, a o nas dalej nic!
Psu na budę taki protest!
Na pocieszenie Ci powiem , że w IC Szczecin w piątek w pracy było może 30% funkcjuszy.
Tyle.

widzisz dzisiaj masz odpowiedź, przedstawiciele ZZ i PB są w MF i prowadzą rozmowy, jeżeli ktoś jedzie na wschód to jest ich decyzja, szkoda tylko że podjęta w tym czasie i może pod presją przełożonych, ale trzeba ją uszanować a ich sumienie nich samo się usprawiedliwia lub gryzie. Po podpisaniu porozumień, sądzę, że większość celników sami z chęcią by tam pojechali a swoje delegacje oddali by na charytatywny cel np. dom dziecka, a swoją drogą jesli ktoś jest chory w tym okresie, dyskryminacja jest niezgodna z POLSKĄ KONSTYTUCJĄ

patrzcie patrzcie, mamy tu mądralę! Ciekaw tylko jestem kolo co ty byś zrobił gdybyś dostał podpisaną delegację tak jak ci z WZP?
Już to widzę jak byś protestował, wykrzykiwał i odmawiał ..... w domu przy żonie. A potem potulnie byś pojechał tam gdzie by cę skierowali. Życzę dalszego miłego samopoczucia

Back
Do góry