CO OD PONIEDZIAŁKU? WRACAMY CZY NIE? STARSI KOLEDZY CO ROBIĆ

• Thread starter Thread starter MŁODY Z KORCZOWEJ
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
M

MŁODY Z KORCZOWEJ

Gość
KOLEDZY NAPISZCIE CO ROBIC? L4 KOŃCZY MI SIĘ W PONIEDZIAŁEK I MUSZĘ IŚĆ DO PRACY. BIERZEMY L4 NA KOLEJNY TYDZIEŃ CZY WRACAMY DO ROBOTY?

po wypowiedzi P. Schetyny krew mi sie zagotowała. Ide na zwolnienie na kolejny tydzien. Wole nie ryzykować. To podnosi ciśnienie

Może wojsko ma eskortować tiry? F16? Ale co z kontenerami w Gdyni? łodzie podwodne?

Re: CO OD PONIEDZIAŁKU? WRACAMY CZY NIE? STARSI KOLEDZY CO R

MŁODY Z KORCZOWEJ napisał:
KOLEDZY NAPISZCIE CO ROBIC? L4 KOŃCZY MI SIĘ W PONIEDZIAŁEK I MUSZĘ IŚĆ DO PRACY. BIERZEMY L4 NA KOLEJNY TYDZIEŃ CZY WRACAMY DO ROBOTY?

ten młody z korczowej to nie przypadkiem ktoś z MF

nie!!!!!!!! nikt niczego nie odwoływał! po tym co się dzieje, po tych wypowiedziach należy zaostrzyć strajk! młody celniku, czy aż tak jesteś zastraszony?..idź do doktorów, weź skierowanie na kompleksowe badania, zobaczysz na ile jesteś zdrowy, do roboty jeszcze nie wracaj, oni na to tylko czekają, sśłyszałem w Izbie,że od poniedziałku wszystko wróci do normy, są tego pewni,że celni odpuszczą, jeżeli odpuszczą to będzie już koniec tych służb!

odwołany z powodu żałoby. Ale zablokują w poniedziałek jak sie skończy. O ile MY WYTRWAMY. SąDZąC po wypowiedziach damy rade!

Back
Do góry