Chrystus zmartwychwstał !!!

rybka

Użytkownik
Punkty reakcji
5
Życzę więc WSZYSTKIM (sobie też!), by wraz z Nim Zmartwychwstała Prawdziwa Służba Celna.
Taaak! Chciałbym być prorokiem, lecz nim nie jestem! Może ja już tego nie dożyję (jak mój bliski Kolega), ale kiedyś napewno ...

Prawidziwie zmartwychwstał!!!

Również mam takie życzenia polepszenia Naszej Służby Celnej. Lubię czytać TWOJE POSTY RYBKO. Ale w sprawie emerytur zachowujesz cisze, czy ten temat Ciebie nie interesuje.SPOKOJNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH.pozdrawiam.

Emerytury?

Nie chcę Ci się wcinać w pytanie Jjarm, ani tym bardziej siać defetyzmu, ale o emeryturach takich, o których większości z nas by się marzyło, to nie ma i raczej nie będzie szans. Ale dla mnie i z tego co wiem, dla moich najbliższych kolegów i koleżanek z pracy, to najważniejsze jest, nie po ilu latach, będzie emerytura, ale przede wszystkim, by była mundurowa, a nie Zus'owska, bo wtedy to bida z nędzą.

Również mam takie życzenia polepszenia Naszej Służby Celnej. Lubię czytać TWOJE POSTY RYBKO. Ale w sprawie emerytur zachowujesz cisze, czy ten temat Ciebie nie interesuje.SPOKOJNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH.pozdrawiam.

Dzięki "jjarm"! Bardzo mocno połechtałeś moją próżność!
Moje zdanie w sprawie emerytur ograniczam na razie do drugiego akapitu mojego poprzedniego wpisu. :( Poza tym w tamtym temacie wypowiada się ktoś, kogo zdanie jest zgodne z moim, więc nie chcę czegoś dublować.

Back
Do góry