Celnicza apolityczność, a wybory...

Angie

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Sandaże różnych pracowni pokazują nam, że stołek do którego przyrośli rządzący nami jest niestabilny. Pomóżmy im oraz sobie. Mamy niepowtarzalną okazję wysadzić ich z siodła.

oglądałem kilka debat politycznych w tv jako że lubie kabarety oraz ten polityczny świat według kiepskich,ciekaw jestem czy polacy dadzą się zrobić znowu w POPSLA,czyli wybiorą opcje która przez następne cztery lata będzie działała dokładnie wbrew ludziom,czy sztuczek w stylu komorowskiego zwanego prezydentem który w równej walce z kaczyńskim gdy mógł przegrać przekupił nauczycieli podwyżkami i tym języczkiem uwagi wygrał wybory,przypominam że uczycieli jest ok.800 tysięcy,jak popslowi zabraknie kasy czyli tuż tuż bo giełdy dołują w kryzysowym tempie to wyrzucą z administracji z roboty kogo sie da ,niech każdy ma świadomość tego.

.... to wyrzucą z administracji z roboty kogo sie da ,niech każdy ma świadomość tego.[/QUOTE]

..taaak mamy problem!! wybrać tych co nas wyrzucą z pracy , czy tych co nas zamkną..

Czyżbyś miała coś za uszami? A tak na poważnie, problem to ma obecna THE CREW. Trzeba uczciwie przyznac, że uczciwie na niego zapracowała.

Panowie ewidentnie stracili instnkt samozachowawczy. Ale to ich sprawa. Pa, pa .....

.... to wyrzucą z administracji z roboty kogo sie da ,niech każdy ma świadomość tego.

..taaak mamy problem!! wybrać tych co nas wyrzucą z pracy , czy tych co nas zamkną..[/QUOTE]

Nikt nikogo nie będzie wyrzucał. Zostaną tylko wyciągnięte daleko idące konsekwencje wobec tych którzy mianowaniami i wartościowaniami upodlili i upokorzyli zwykłych zolli. Dali sobie na podstawie zarządzenia 43 mnóstwo kasy. I myśleli że im się uda. Ale nie. Pierwsi będą ostatnimi a ostatni pierwszymi. Już o tym wiedzą, zasłużyli na to.

Jestem patriotą! Naprawdę jestem !!!
Tylko, że polityka z patriotyzmem nie ma nic wspólnego.
Dlatego absolutnie nie ufam ŻADNYM politykom i im dedykuję dzieło innego poety, także w wersji muzycznej;

http://www.poezja-spiewana.pl/index.php?str=lf&no=12137

No niestety ... otwórzcie oczka... w 99% od stanowiska kierowniczego w górę są to stanowiska polityczno - układowe.
Nie mówcie że o tym nie wiecie...
Chcieliście jasnej ścieżki kariery i to macie ... wartościowanie umożliwiło...
Awans czy jest możliwy ?
Oczywiście że tak... musisz mieć w rodzinie kogoś wysoko ustawionego....
Lub ... dostaniesz awans... pośmiertnie... po stopnie są dożywotnie ;)
Aby... do wyborów ... ;p

Jedynie wymiana na wysokich stołkach coś może zmienić, dlatego nigdy więcej popaprańców i peselowców. Donek swoich nie pozwoli ruszyć. Pokazał to wiele razy, zwłaszcza w czasie afer.

Back
Do góry