celnicy.pl i nie tylko !!!

test

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Mam propozycję do odrzucenia. Czytając wpisy na tym forum , mając na względzie dobro służby proponuje zlikwidowanie tego forum.Poziom niekompetencji, agresji i zwyczajnej głupoty wynikający z wpisów w różnych tematach jest na tyle groźny dla nas samych , że należy rozważyć tą propozycję. Postronny obywatel czytając prześcigające się w zidioceniu i nienawiści wpisy dochodzi do przekonania, że korupcja przypisywana immanentnie do cła to pikuś w porównaniu z kretynizmem funkcjonariuszy. Apeluję w imię dobra Służby- przestańcie pisać zacznijcie czytać, wyjdzie to na dobre wszystkim a szczególnie nam samym.

Mam propozycję do odrzucenia. Czytając wpisy na tym forum , mając na względzie dobro służby proponuje zlikwidowanie tego forum.Poziom niekompetencji, agresji i zwyczajnej głupoty wynikający z wpisów w różnych tematach jest na tyle groźny dla nas samych , że należy rozważyć tą propozycję. Postronny obywatel czytając prześcigające się w zidioceniu i nienawiści wpisy dochodzi do przekonania, że korupcja przypisywana immanentnie do cła to pikuś w porównaniu z kretynizmem funkcjonariuszy. Apeluję w imię dobra Służby- przestańcie pisać zacznijcie czytać, wyjdzie to na dobre wszystkim a szczególnie nam samym.

a co czytać ? i udawać ślepców !!!:confused:

Słownik języka polskiego: immanentny

przym. Ia
istniejący wewnątrz, w ramach czegoś; tkwiący, zawarty w czymś; właściwy z natury danemu przedmiotowi, zjawisku; niewynikający z wpływu czynników zewnętrznych

Białoruś już dawno załatwiła problem z internetem http://www.tvp.info/informacje/swiat/bialorus-internet-sola-w-oku-wladzy/2064289

U nas dyrektorzy i MF blokują od dawna dostęp do www.zz.celnicy.pl oraz www.celnicy.pl
Ciekawe dlaczego do dwóch ww. stron?;)

Nie jest żadną tajemnicą, że te strony i zamieszczane na nich informacje są „solą w oku” kierownictwa SC.

Ps.
W jednym masz rację test. Faktycznie ostatnio na forum nasiliły się histeryczne wręcz ataki na mnie i na ZZ Celnicy PL. Są to w istocie wpisy świadczące o jak to nazwałeś "niekompetencji, agresji i zwyczajnej głupocie"

Jak myślisz dlaczego tak się dzieje? Skąd ta nagła aktywność, wzrost agresji i pokazywanie niekompetencji przez niektórych forumowiczów?

Ostatnia edycja:
do test

Zastanów się co napisałeś. Osobiście nie wierzę, że tak myślisz. No chyba, że jesteś generałem cła, bo dla nich to typowe, że zamiast zastanowić na zasadnością krytki swojego postępowania - próbują tej krytyce zamknąć usta. Czasami ktoś rzeczywiście pisze zwykłe głupoty, ale to nie zmienia faktu, że FORUM, obnaża wiele nieprawidłowości w zarządzaniu służbą. A to jest baaardzo nie na rękę ludziom na stołkach. Kiedyś, kiedy już będzie normalnie, prawo będzie respektowane, znikną doraźne, groźne działania, służące jedynie relizacji karier karierowiczom - zmienią się pewnie wypowiedzi na FORUM np. na dowcipy o głupocie :), czego nam wszystkim życzę.

Back
Do góry