Cała granica załapie się na C!!! z małymi wyjątkami

• Thread starter Thread starter Nie zarejestrowany
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
N

Nie zarejestrowany

Gość
Mam nadzieję,że wszyscy zdają sobie sprawę z konsekwencji, których nie będzie można odwrócić.Małe wyjątki zaszczycą kadrę, która i tak po przejściu do oficerów,oddaliła się od nas zawodowo o jakieś 25 lat.Różnice w pensji mogą być szokujące, potrzebny jest protest i to szybko.

spółka

Chcą nas najwyraźniej opędzlować na kasie i zablokować w kat.c.
Granica do c, skandal!!!!!!!!

przecież od samego początku było wiadomo, że kategoria CCC dla wszystkich z małymi wyjątkami,teraz się obudziliście???nie bądzcie śmieszni...

Nie narzekać, wziąźć się do nauki, skończyć dobre studia, pozbyć się nałogów - wszystko w waszych rękach i wy możecie zostać KIMŚ nie koniecznie grzebitorbami czy mechanikami samochodowymi

dobre studia, brak nałogów, łatwość uczenia się, solidność itp. itp. nic nie dadzą, jeśli STANOWISKO ( a nie człowiek ) zostanie nisko zwartościowane

dobre studia, brak nałogów, łatwość uczenia się, solidność itp. itp. nic nie dadzą, jeśli STANOWISKO ( a nie człowiek ) zostanie nisko zwartościowane

mój drogi interlokutorze, jeżeli sądzisz, iż stanowisko, na którym głownym zadaniem jest babranie się w smarach, kręcenie srubokrętami i róznego rodzaju kluczami nasadowymi i oczkowymi, dotykanie podróznych, cięcie taśmy, noszenie worków z papierosami, wpisywanie prostych rzeczy w programie powinno być zwartościowane wysoko, tak jak stanowiska manegerów, decyzyjnych, kierujących ,to albo sam w to nie wierzysz albo jestes prowokatorem. Krzykniesz być może :"a odpowiedzialność idąca wraz z podbiciem datownika, zagrożenie prokuratorskie , potwierdzanie wywozu za kk $ a ja Ci odpowiem : "oni od tego som" nie ma to nic wspólnego z szeroko pojętym zrządzaniem, pracą intelektualną, za którą powinno sie wiecej płacić . Czasy gdy murarz zarabiał wiecej od profesora minęły bezpowrotnie, każdy kto uważa inaczej wyraża jednocześnie tęsknotę za komuną i przeszłym bałaganem

mój drogi interlokutorze, jeżeli sądzisz, iż stanowisko, na którym głownym zadaniem jest babranie się w smarach, kręcenie srubokrętami i róznego rodzaju kluczami nasadowymi i oczkowymi, dotykanie podróznych, cięcie taśmy, noszenie worków z papierosami, wpisywanie prostych rzeczy w programie powinno być zwartościowane wysoko, tak jak stanowiska manegerów, decyzyjnych, kierujących ,to albo sam w to nie wierzysz albo jestes prowokatorem. Krzykniesz być może :"a odpowiedzialność idąca wraz z podbiciem datownika, zagrożenie prokuratorskie , potwierdzanie wywozu za kk $ a ja Ci odpowiem : "oni od tego som" nie ma to nic wspólnego z szeroko pojętym zrządzaniem, pracą intelektualną, za którą powinno sie wiecej płacić . Czasy gdy murarz zarabiał wiecej od profesora minęły bezpowrotnie, każdy kto uważa inaczej wyraża jednocześnie tęsknotę za komuną i przeszłym bałaganem

kto, a być może co, to jest "maneger"? z jakiego to języka? domyślam się, że miało być z angielskiego "intelektualisto". I ty piszesz o kierowaniu i decydowaniu? a wiesz kto podejmuje decyzje na granicy? na pewno nie ludzie chowający się za biurkami bo na nich w trudnych sytuacjach nie można liczyć. Wiem z doświadczenia.

do polonisty
Dlaczego ludzie drobiazgowi są tak mało inteligentni? Zauważasz błedy literowe a nie widzisz, że Cię w pron ..ładują? HAHA Przed napisaniem tej prowokacji załozyłem się z kolega o buteleczkę, że nie wywoła ona dyskusji na kontrargumenty lecz jedynie jakis tępy skryba w zarękawkach dostrzeże błedy zrobione z premedytacja .... HAHA i wygrałem a tak na poważnie to trzeba cóś z tym zrobić bo nas przez to wartościowanie całkiem odstawią na bocznicę i na lata zapomnimy a godnych zarobkach (widzisz nadal błedy?)

od polonisty?

do polonisty
Dlaczego ludzie drobiazgowi są tak mało inteligentni? Zauważasz błedy literowe a nie widzisz, że Cię w pron ..ładują? HAHA Przed napisaniem tej prowokacji załozyłem się z kolega o buteleczkę, że nie wywoła ona dyskusji na kontrargumenty lecz jedynie jakis tępy skryba w zarękawkach dostrzeże błedy zrobione z premedytacja .... HAHA i wygrałem a tak na poważnie to trzeba cóś z tym zrobić bo nas przez to wartościowanie całkiem odstawią na bocznicę i na lata zapomnimy a godnych zarobkach (widzisz nadal błedy?)

Dlaczego polonisty, "maneger" to chyba nie polskie słowo, co? HAHA

do polonisty

prowakacja? przecięż tępą strzałą być trzeba, żeby w ten sposób bronić się:) granica? C3, to dla nich i tak zbyt wiele. przecież każdy wiedział gdzie się przyjmuje i co będzie robił. a to, że przenieśli Was w trakcie? trzeba było sie z tym liczyć gamonie!

śrubokręt itp. to jedynie ŚRODKI do wykonywania zadań, którymi nie są np. skręcenie stolika z ikei ale dokonanie kontroli i obrobienioe wyników
można dyskutować o stopniu skomplikowania czynności na tym czy innym stanowisku i ich właściwym zwartościowaniu, ale nie zgodzę się z tym, że taka kontrola to proste powtarzające się czynności, niewymagające podejmowania decyzji, a wiele stanowisk biurowych - pani od spinaczy albo pan od dekretowania pism to c1 albo c2
i jeszcze jedno - przy wartościowaniu "zapomniano" o zagrożeniach w trakcie wykonywania obowiązków, a poziom bezpieczeństwa w oczywisty sposób wpływa na trudność i wartość pracy - czym innym jest wystawienie jakiejś decyzji siedząc anonimowo w odległym biurze, a czym innym jest podejmowanie kroków godzących w interesy konkretnych osób stojąc z nimi twarzą w twarz
po trzecie i ostatnie - logujcie się i rejestrujcie - anonimowy to może być alkoholik
pozdrawiam wszystkich zolli

Back
Do góry