BAJKI TUSKA

kola2

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
OD RAZY ZAZNACZAM OD TEGO ŻE GŁOSOWAŁEM NA TEGO DEMAGOGA TUSKA.
NIESTETY POMIMO 35 LAT KTÓRE MAM JUŻ NA KARKU TEZ ROBIE BŁĘDY. ALE DO RZECZY :TO CO DZIEJE SIĘ W CLE W SPRAWIE PODWYŻEK TO MOI MILI KOLEDZY DLA TUSKA RZECZ PRZEWIDYWALNA I NAMACALNA(OCZYWISCIE JAK NAGLE PANI SMOLIŃSKA LUB PAN SIWY COŚ NAPISZĄ TO ON BĘDZIE BARDZO ZASKOCZONY) ALE JEGO PRAWA RĘKA BONI ROZPRACOAWAŁ NAS KONKRETNIE - DOBRA SZKOŁA - JEDNOCZEŚNIE DAJĄC NA SZEFA KAPICĘ - MISTRZA OD CATTERINGU CZYLI PODAWANIA DLA PLEPSU TEGO CO GÓRA JUŻ NIE MOŻE ZEŻREĆ.
JEDNOCZEŚNIE PRZEPRASZAM JAKOBYM KOGOŚ URAZIŁ. NA PEWNO MIAŁEM OCHOTĘ URAŻENIA TUZUfff A NIE...NAS CELNIKÓW

PROSZĘ ADMINA O NIE USUWANIE TEGO POSTU JAK WIELE WCZEŚNIEJSZYCH MOICH A PRPOS WPŁACIŁEM KASĘ NA UTRZYMANIE TEGO FORUM

Kola, nioe krzycz na forum - zmień rozmiar czcionki a zapewniam Cię, że wszyscy przeczytamy Twoje informacje:-)

Musimy wzmocnić nasze szyki.Nie wypominajmy sobie,że głosowaliśmy na tą czy inną partię.Tu zwycięstwo odniosły media zwłaszcza TVN 24,to dzięki tej stacji Platformersi wygrali,dzięki temu medium i przedstawieniom za ich pośrednictwem wykreowano obraz złego celnika,umierających na granicy kierowców.Premier zrobił show, żeby zakończyć spektakl i obiecał po 500 zł na etat,celnicy wrócil do swoich obowiązków.Znane postaci ZZ zawodowych pokazały się w TV,ale zabrakło im determinacji i jednomyślności i to był największy BŁĄD w negocjacjach.Gdyby Pan Siwy został wyznaczony przez wszystkie ZZ jako główny negocjator, a ZZ mówiły jednym głosem może nasze nastroje dzisiaj były by inne.Podobnie wygląda sprawa nauczycieli,pielęgniarek -słynna ustawa 203,lekarzy,a teraz policjantów.Komuś zależy na rozkładzie państwa,silne państwo to sprawna i dofinansowana administracja i jej służby.To podstawa poczucia bezpieczeństwa i porządku.Gdzie się nie obejrzysz mamy rozkład.W tym kraju rządzą media,i dlatego ZZ powinny nagłośnić sprawę jak wywiązano się z obietnic Premiera i ministra BoniM.W mediach jest nasza nadzieja... :idea:

rozumiem, piątek wieczorem, no można wypic jedno czy dwa piwa, tylko dlaczego nachodzi was później chęć do pisania wielkimi literami na forum? no chyba, że jest w tym jakieś drugie dno (pierwsze wiadomo gdzie)

Kola, nie chce mi się z Tobą gadać i szczerze współczuję tym, którzy muszą z Toba pracować bo nie szanujesz nikogo oprócz siebie :!:

Caps Lock pomaga niekiedy wyładować emocje.... nie czepiajcie sie wiec ze coś "wykrzyczał"......to KRZYK ROZPACZY........
JA TEZ JESTEM ZE MNIE OSZUKALI.
zawierzyłem nowemu szefowi na początku, ale z czasem jak pogrywa mój entuzjazm pada...... a miał u mnie taki duzy kredyt zaufania......

ZAPOMNIAŁEŚ , ŻE TO ONI MAJĄ DO NAS MIEĆ ZAUFANIE , AJA JE TRACĄ (BARDZO DLA NICH WYGODNE)TO CI POWIEDZĄ ,A TY MOŻESZ NAJWYŻEJ SIĘ NAŁYKAĆ NIE????????????????

Back
Do góry