Awanse we wrześniu-jakie kryteria

• Thread starter Thread starter Nie zarejestrowany
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
N

Nie zarejestrowany

Gość
Moi kochani celnicy, to forum jest dowodem naszego niezadowolenia, przygnębienia obecną sytuacją oraz całkowitą utratą zaufania do naszej władzy.Dlatego uważam, że jeżeli są wśród nas ludzie honoru, ludzie ambitni, którzy swoją służbę traktują w sposób poważny i wierzą w to co robią a przede wszystkim, są przekonani , że ten marazm w naszej formacji, spowodowany całkowitym upolitycznieniem naszej służby, dzięki czemu rządzą nami ludzie bez wiedzy, talentu i chęci poprawy rzeczywistej w naszych szeregach.Ich kierunek rządów to kontynuowanie interesów partii, która ich namaściła na stanowiska a przy okazji wykorzystywanie swojej pozycji do swoich szemranych interesów.Wierzę, że właśnie dlatego znajdą się ludzie, którzy od takiej władzy nie przyjmą awansu.Taka postawa oczywiście nie będzie zwrotem na naszej haniebnej drodze, ale chociaż tak pokażemy całej Polsce , że nie jesteśmy bezmyślnymi instrumentami w rękach upodlonej i skorumpowanej władzy.Przez kilkanaście lat nie miałem awansu, ale ci co ze mną służyli pamiętają, że tylko ja potrafiłem na zachodzie kierownikowi oddziału powiedzieć w oczy , że po takich kierownikach to wsiadam na konia a dyrektor nawet nie przychodził na moje stanowisko , bo mu raz powiedziałem, że nie chce mi się z nim gadać, skakałem do oczu każdemu przełożonemu, który próbował mnie lub moich kolegów wykorzystać do swoich interesów . Na wschodzie mam podobne osiągnięcia, które dla jednych są czystym chamstwem a dla drugich odwagą, jednak dla mnie takie zachowanie to wynik żalu, żalu o to, że nasza służba stała się bagnem, szambem które śmierdzi na całą Polskę, grupa ludzi taplająca się w układach, przekrętach i politycznych rozdaniach, rządzi nami jak stadem bydła przeznaczonego na rzeź dla CBŚ i ABW, A MY NA TO WSZYSTKO IM POZWALAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

awans - honor ?!

Drogi " ? " (nie zarejestrowany)!
Twoje piękne słowa są pełne prawdy, honoru i godności. Postępowanie opisywane przez Ciebie świadczy o braku "względów" dla osób i stanowisk przełożonych. To jest NORMALNE gdy się dba o dobre imię swoje i Służby! Wszystko to wymaga stanowczości i odwagi, ale właśnie tego brak w naszym środowisku. Niestety, świadectwem tego jest również "wrzucanie" podobnych Twojej wypowiedzi poza nawias głównych dyskusji, bez rejestracji i poniekąd bezosobowo! Dla niektórych może to być całkowicie sprzeczne z treścią tych wypowiedzi, wzbudzając podejrzenie o prowokację czy też nieszczerość.
Czy "dla sprawy" nie warto jednak zrobić ten jeden krok dalej ...?!

Droga i miła Pani Rybko!

Zostałem wyrzucony z forum i nie mogę się zarejestrować w związku z działalnością przeciwko naszej władzy, która nie zniosła moich wpisów ale i też nie powiadomiła prokuratury o mojej działalności, ''która sprowadzała się do obelg, lżenia i bezpodstawnych oskarżeń, spowodowanych wichrzycielskim sposobem, mającym zaszkodzić nieskazitelnej władzy z IC Przemyśl a szczególnie, jednemu kierownikowi z OC Medyka, którego zasługi w walce z korupcją i czyszczeniem szeregów z patologii oraz korupcyjnych nawyków, można tylko ważyć w tonach i porównywać z łańcuchem gór, którego wielkość przeraża, powaga i stanowczość tłamsi a bezwzględność porównywalna z nieubłaganym huraganem wzbudza strach'' Tak właśnie ja i moje wpisy, zarysowały tą etyczną gładź szklaną, która swoją równością i przejrzystością dorównywała kryształom, której dźwięk uczciwości dobiegał do najdalszych zakątków naszych granic a światło odbijane w tej szklanej bezkresnej czystości, raziło wszystkich którzy pomyśleli w głębi duszy o nieprawym występku.----nie chwaląc się jam to uczynił!!!!!!!

rybeńko

Idziemy po nich, może nie bezpośrednio ale dziennikarze śledczy znaleźli sobie prace przy tych panach na jakiś czas!

ty nieuku

walenie to nie ryby tylko ssaki! ale p...lenie to widać że lubisz!

Back
Do góry