aWANSE NA 26-01-2008

W

wipps

Gość
I znowu nas wszystkich Dyrekcja i kadry i naczelnicy wydymali, jak zykle awanse i podwyzki dostali ci sami .

Jak oni pieknie skleca pismo w którym napisza , szczególnie osiągnięci ai takie tam pierdoły aby wymigać sie od oczywistej prawdy komu tak napradę się nalezy podwyzka, awans.

Dostali ci co mają wazeline i sporo na patce i dużo zarabiaja, a ci ci mają mało to kopa w dupę i do roboty.

Mieczem wojujecoie to od niego zginiecie. Poczekamy, kto bedzie sie śmiał.

Ogłoszono listę awansowanych ? Interesujące kto dostał.

az szkoda gadac jak sie patrzy na niektóre awanse!!!!!!!!!
BARDZO ALE TO BARDZO NIEZROZUMIAŁY KLUCZ !!!!! ZUPEŁNIE NIE ROZUMIEM CZYM KIEROWAŁ SIE NACZELNIK WYSTEPUJĄC O NIEKTÓRE AWANSE!!!
ZAINTERESOWANI WIEDZA O KOGO CHODZI...

Ostatnia edycja:
Podciągam temacik o awansach - liczba wyśwetleń pokazuje, że jest to temat interesujący.

:shock: Bo ja żadnej informacji na stronach intranetowych IC BP i UC BP nie znalazłem?!
Nawet naczelnik UC BP który tak dba o przepływ informacji /informuje ile awansów ma do podziału ile przydzielił na poszczególne komórki oraz że wystąpił o ileś tam awansów/ nie zadbał o to żeby podać do publicznej wiadomości kto je otrzymał, czyżby się bał?
Że..... :!: :idea:

Podobno w UC Zamość są osoby, które dostały awans w stopniu i na stanowisku, to trochę niesprawiedliwe wobec reszty fc.

trzeba było sie wykazać i w odpowiednim momencie w odpowiednim czasie i stanąć w odpowiednim szeregu by zapewnic sobie 3 rzeczy na raz 2x awans i podwyżkę - no cóż ja jak zwykle wybrałem (wrodzony idealizm a może głupota) tą złą stronę - ach cóż za pech :)

awanse

W UC BP awanse dostali fc (za Dorohusk) wyznaczeni przez naczalstwo , a pozostałe (jak zostały takowe) kierownicy przdzielili swoim .... adoratorom i pupilom :oops: :evil: . Towarzystwo wzajemnej adoracji, klika. Rozgonić bandę.

po roku

jest 2009 r. I co zmeniło się coś? bo ja nic dobrego nie zauważyłem, jeżeli już to na gorsze , coraz bardziej widoczne są jedynie grupy wzajemnej adoracji ( przynajmniej u mnie na oc), a jak u was? jak awanse, jak nagrody? dochodzę do wniosku,że jeżeli nie masz układu z kierownikiem to nici z nagrody, awansu czy dobrej oceny. jak długo człowiek może być tak naiwny?:confused:

Witam Wszystkich! mam malutkie pytanko, czy to prawda, że w UC ZAMOŚĆ i w podległych mu OC nie było żadnych awansów na stanowisku, jedynie w stopniu ???:eek: Niestety, ale takie informacje docierają do nas na OC !!!:mad:Czy widział ktoś listę?

No, cóż...na pocieszenie mogę Ci powiedzieć, że nie Ty jeden masz doła po "sprawiedliwym" podziale awansów...!:mad: Jak co roku, te same "DUP...ZY i PRZYDU...SY..." awansują nawet 2 razy w roku!!!!!!:eek: Za grosz nie mają nawet odrobiny przyzwoitości podczas wpisywania ich nazwisk na listy...! Ale jak mawiają ludzie..." Kierownikiem się bywa, a człowiekem sie jest..." , a raczej powinno być...!:(

co jest grane?

Mam pytanie,. Czy listy osób które dostały nagrody lub awanse zawsze są tajemnicą?, a może są tajemnicą bo ...?, po co kierownicy ukrywają te listy? Czy na wszystkich oddiałach jest tak samo?

Czy listy osób które dostały nagrody lub awanse zawsze są tajemnicą?
Prawie zawsze...chyba po to aby nie wkurzać tych co zasuwają ale jakoś nikt tego nie dostrzega - niech zasuwają dalej. A nagrody dla paru krzykaczy bądź pseuo-zaufanych. Ten statek tonie, a młodzież na pewno go nie uratuje...

Bo "...Ludzie są głupi: podaj im odpowiednie wytłumaczenie, a niemal we wszystko uwierzą. Są głupi, więc uwierzą w kłamstwo, bo chcą, żeby to była prawda, lub dlatego, że się obawiają, iż to może być prawda. Mają w głowach mnóstwo wiadomości, faktów, przekonań — przeważnie fałszywych, ale uważają, że to wszystko prawda. Ludzie są głupi. Rzadko widzą różnicę między kłamstwem a prawdą, lecz wierzą, że zawsze odróżniają jedno od drugiego, więc tym łatwiej ich oszukać."[/I] :(— Terry Goodkind

krowa76 dobrze piszesz - ja nie pisałem długo,bo mnie nie było,z różnych względów.Może w D. kiedyś się spotkaliśmy?Podczas mojej kariery 11 lat 2 razy awansowałem,ostatnio w 2006 roku .Miałem w d..... awanse,ale to mimo wszystko bolało,jak ktoś kto pracował 3 lata a ty 9,natomiast proporcje w gwiazdkach odwrotnie ja 1 on 3 ---- DNO!!!!!Z wiadomych względów - nie do przeskoczenia ,ani teraz ani kiedyś,ani nigdy!Może to pesymizm a może realizm?!

Podczas mojej kariery 11 lat 2 razy awansowałem,ostatnio w 2006 roku .

Nie narzekaj Panie Kolego !. Również miałem 2 awanse... jeden latem 1989 r....(na kontrolera)... drugi wiosną 1998 r. (na starszego).Bądz zawsze sobą
i nigdy nie mów ,że deszcz pada jak plują w twarz....albo że ,"czarne" jest
bielsze od "śniegu"...
Pozdrawiam-głowa do góry.;)

mija pół roku i co?

znów tajemnica kto dostaje awans!!! znów tajemnica kto i ile dostaje nagrody (3%)!!! nic się nie zmienia. :mad:

Back
Do góry