Authorised Economic Operator- POMOCY!!!

Chudy

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Miasto
Białystok
Witam!!!

Zbieram informacje do pracy na temat upoważnionego podmiotu gospodarczego(AEO), ze względu na to że nie ma ich za dużo gdyż jest to jeszcze świeży temat zwracam się o pomoc do Was, będę wdzięczny za linki, tytuły książek które zawierają jakieś wzmianki, broszury informacyjne... to mój e-mail przemeh@gmail.com bądź bezpośrednio na forum proszę o wpisy.

Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc

Żółte strony C "Rzeczpospolita" strona 5 z piątku 16.10.2009 r. (dodatek Prawo co dnia) - artykuł pt. Certyfikat ułatwia rozliczenia celne

Dziękuje za pomoc i czekam na dalszą pomoc;]
pozdrawiam

Proponuję nie owijać w bawełnę i od razu poprosić, to może Ci któryś z forumowiczów zatrudnionych w cle tę pracę napisze :D
Umiesz posługiwać się internetem ? Jest taka wyszukiwarka, nazywa się GOOGLE :D
Kliknij "wyszukiwanie zaawansowane" i wpisz "Authorised Economic Operator" lub "upoważniony przedsiębiorca". Zaręczam, że wyświetli się kilkadziesiąt tysięcy wyników. Bedziesz miał w czym przebierać, wybierać, czytać....:p

Proponuję nie owijać w bawełnę i od razu poprosić, to może Ci któryś z forumowiczów zatrudnionych w cle tę pracę napisze :D
Umiesz posługiwać się internetem ? Jest taka wyszukiwarka, nazywa się GOOGLE :D
Kliknij "wyszukiwanie zaawansowane" i wpisz "Authorised Economic Operator" lub "upoważniony przedsiębiorca". Zaręczam, że wyświetli się kilkadziesiąt tysięcy wyników. Bedziesz miał w czym przebierać, wybierać, czytać....:p

tyle to ja wiem, i zrobiłem to już dawno temu i nie specjalnie jestem zadowolony z tych materiałów... pozdro ;]

Back
Do góry