Apel do administratora !!!

jejku

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Szanowny Panie administratorze !!
czytając pojawiające się wpisy ( a jest ich niewiele w ciągu dnia) mam wrażenie , że forum zamiast funkcji .." możliwość wymiany informacji, komentarzy i myśli na tematy związane głównie z pracą w Służbie Celnej".. stało się miejscem obrzucania błotem wszystkiego i wszystkich. Notorycznie łamany jest regulamin a Pan Panie administratorze nie robi nic z tym, tak jakby na rękę Panu było że funkcjonariusze obrzucają błotem kogo żywnie chcą. To forum to typowe polskie piekiełko pielęgnowane przez Pana.
Jeżeli robi Pan to nieświadomie to znaczy , że nie powinien Pan się brać za tak poważne sprawy jak prowadzenie forum - jeżeli robi Pan to świadomie, to proszę odpowiedzieć sobie samemu czy warto ?

pozdrawiam i życzę konstruktywnych przemyśleń

przeczytałem wytłuszczenia

"zatroskany" wujku.
w pogoni za żądzą krytyki - odsłaniasz swoją mentalność !

Admin jest tu jedynie prymitywnym pretekstem ...

CELNIKU ZADEKLARUJ SIĘ !

Szanowna jej ku ...
Proszę o wybaczenie, lecz przez parę lat ni myśli, ni istotnego komentarza Twego autorstwa dotychczas nie zauważyłem.
Informacji dotyczących pracy nie brakuje na Coryntii, a TO miejsce służy raczej mniej oficjalnemu ich "obiegowi".
Poza jedyną wyłączoną możliwością "rozmów" z sSC, mamy też na tym forum takie miejsca jak Karczma, Hyde Park, a nawet mały kącik do "rozmów" z administratorem. Tak przy okazji pytanie; skoro nie bardzo jest już kogo zbluzgać ( "obrzucić błotem") bez posądzenia o plagiat, a chcąc - nie chcąc jakiś admin gdzieś być musi, to trzeba aż założyć nowy temat dyskusji ???

Demokracja czy dyktatura?

Kto o tym zapomniał? Czy tylko obecny Dyrektor Izby Celnej w Opolu i obecny Szef Służby Celnej?

[video=youtube;AYZ2T3G60LU]http://www.youtube.com/watch?v=AYZ2T3G60LU&feature=player_detailpage[/video]

Zapiszcie więc w ustawie: nie krytykuj, nie podskakuj, siedź na d.... i przytakuj!

Ostatnia edycja:
Szanowna jej ku ...
Proszę o wybaczenie, lecz przez parę lat ni myśli, ni istotnego komentarza Twego autorstwa dotychczas nie zauważyłem.
Informacji dotyczących pracy nie brakuje na Coryntii, a TO miejsce służy raczej mniej oficjalnemu ich "obiegowi".
Poza jedyną wyłączoną możliwością "rozmów" z sSC, mamy też na tym forum takie miejsca jak Karczma, Hyde Park, a nawet mały kącik do "rozmów" z administratorem. Tak przy okazji pytanie; skoro nie bardzo jest już kogo zbluzgać ( "obrzucić błotem") bez posądzenia o plagiat, a chcąc - nie chcąc jakiś admin gdzieś być musi, to trzeba aż założyć nowy temat dyskusji ???

Panie Rybka nie komentuję Twoich mądrości więc odpuść. Co do założenia nowego wątku na "ogólnym" uważam za prawidłowe działanie gdyż waga problemu jest maksymalnie duża. Skoro uważasz , że forum jest miejscem mniej oficjalnym - czy to oznacza , że ma być rynsztokiem? -ponadto informuję ze w poprzednim poście zacytowałem treść regulaminu - skoro go nie znasz nie odsyłaj mnie do corintii.
Poza tym, jak sam widzisz administrator ma wszystko w tyle i już nie zwraca uwagi na to co się dzieje na forum. Reasumując to forum stacza się

bez urazy Rybko
pozdrawiam

nowomowa.
jejku : "Panie Rybka nie komentuję Twoich mądrości więc odpuść".
.. i dalej komentarz w formie nachalnej promocji własnego poglądu.

pytanie, czy należy być wyrozumiałym dla osoby nie rozumiejącej przytaczanego cytatu ?
mister jejku, na forum obecność jest nieobowiązkowa, myślenie logiczne pożądane.

do jejku

nie odwiedzaj tego forum,daj nam spokój, poczytaj "wiadomości celne" i corintię, tam jak w trybunie ludu za socjalizmu i bardzo grzecznie

Zaraza na forum! Ogłaszam kwarantannę!

Robocza nazwa to bezgraniczna ślepota. Choroba, na którą zapada się z interesownego wyboru. Głównym jej objawem jest bezkrytyczna akceptacja wytycznych i działań tajnego KIEROWNICTWA. Wyłączenie myślenia i brak analizy przyczynowo - skutkowej na wielu innych obszarach to skutki uboczne, do których zalicza się także omany słuchowo - wzrokowe.

Fachowa literatura podaje, że głównie zapadają na nią osoby z ilością szarych komórek na poziomie tzw. obiektywnego uczestnika internetowych dyskusji. Głównie przenosi się za pośrednictwem ich klawiaturowo - ekranowych odchodów, ale znane są też przypadki zakażenia kropelkowego w wyniku bezpośredniego kontaktu. Co być może tłumaczy treść niektórych pisemnych oficjalnych informacji i wystąpień.

Podobno znane są przypadki cudownego uzdrowienia, ale wyłącznie jako skutek terapii szokowej. Polegającej głównie na gwałtownym odcięciu osoby zarażonej od możliwości bezkrytycznego wyrażania swoich poglądów i opinii. Jednakowoż katalog działań pozwalających na powrót do zdrowia czy zapobiegających powstaniu pandemii bś. cały czas pozostaje otwarty ....

Ostatnia edycja:
pomylilem sie

Wasze wypowiedzi są oczywiście bardzo interesujące i wezmę je sobie do serca ale wracając do tematu , który z Was był adresatem mojego apelu?
W szkole uczyli pewnej zasady - jeżeli nie jesteś pytany nie otwieraj buzi. W waszym przypadku wagary zrobiły więcej szkody niż powinny.

pozdrawiam i zyczę dobrego dnia

Taaa, faktycznie Szanowna jej ku ...
Nikogo nie oceniasz i nie komentujesz, unikasz sarkazmu i jako doświadczony forumowicz grzecznie tłumaczysz,
iż wśród współużytkowników nam, żółtodziobom wara od jedynie słusznych pomysłów.

ps
Dzięki Bogu administrator nie zareagował, gdyż w tym wypadku łatwo przewidywalna w swoich oskarżeniach
byłaby reakcja Szanownej jej ku ...

Back
Do góry