Styczniowe święto zbiegło się z ogólnopolską akcją. Jak to określił Premier RP jej przyczyny to wieloletnie "zaniedbania" w Służbie Celnej.
Nasze środowisko otrzymało zapewnienia zmiany na lepsze. Czy sądzicie, że wydarzenia ostatnich ośmiu miesięcy pozwalają na pozytywną ocenę działań Dyrektorów Izb, Szefa Służby Celnej, Ministra Finansów. Jak oceniacie propozycje reformy SC przez jej ucywilnienie.
Prosimy o udział w ankiecie.
ANKIETA DO POBRANIA DOSTĘPNA JEST POD PONIŻSZYM LINKIEM:
http://zz.celnicy.pl/tekst-154.html
Czy propozycje zmian zawarte w projekcie Ustawy o Służbie Celnej oraz planie modernizacji naprawią wieloletnie "zaniedbania" by nasza Służba lepiej funkcjonowała?
1. Tak,
2. Nie,
3. Nie mam zdania
Czy uważasz, że nastąpiła poprawa postępowania kadry kierowniczej wobec podwładnych:
1. Postępowanie kadry było i jest właściwe,
2. Tak,nastapiła poparawa
3. Nie, jest tak samo źle
4. Nie, jest gorzej niż przed protestem
5. Nie mam zdania
Jak oceniasz kwalifikacje swoich przełożonych:
1. Wysoko
2. Średnio
3. Są niewystarczajace,
4. Nie mam zdania
Czy w obecnej sytuacji powinniśmy kolejny raz zwrócić uwagę opinii publicznej na nierozwiązane problemy Służby Celnej:
1. Tak
2. Nie
3. Nie mam zdania,
Nasze środowisko otrzymało zapewnienia zmiany na lepsze. Czy sądzicie, że wydarzenia ostatnich ośmiu miesięcy pozwalają na pozytywną ocenę działań Dyrektorów Izb, Szefa Służby Celnej, Ministra Finansów. Jak oceniacie propozycje reformy SC przez jej ucywilnienie.
Prosimy o udział w ankiecie.
ANKIETA DO POBRANIA DOSTĘPNA JEST POD PONIŻSZYM LINKIEM:
http://zz.celnicy.pl/tekst-154.html
Czy propozycje zmian zawarte w projekcie Ustawy o Służbie Celnej oraz planie modernizacji naprawią wieloletnie "zaniedbania" by nasza Służba lepiej funkcjonowała?
1. Tak,
2. Nie,
3. Nie mam zdania
Czy uważasz, że nastąpiła poprawa postępowania kadry kierowniczej wobec podwładnych:
1. Postępowanie kadry było i jest właściwe,
2. Tak,nastapiła poparawa
3. Nie, jest tak samo źle
4. Nie, jest gorzej niż przed protestem
5. Nie mam zdania
Jak oceniasz kwalifikacje swoich przełożonych:
1. Wysoko
2. Średnio
3. Są niewystarczajace,
4. Nie mam zdania
Czy w obecnej sytuacji powinniśmy kolejny raz zwrócić uwagę opinii publicznej na nierozwiązane problemy Służby Celnej:
1. Tak
2. Nie
3. Nie mam zdania,
Ostatnia edycja: