M
mania
Gość
Witam Serdecznie,
W styczniu 2006 roku gościłam na forum z ankietą do pracy licencjackiej.
Teraz piszę mgr i również mam ankietę, tym razem skierowana do osób które miały stycznośc z towarami niebezpiecznymi. Z tego co się orientuje SC w swoich zadaniach ma również za zadanie kontrolę pojazdów przewożących towary niebezpieczne.
Będę wdzięczna jeśli pomożecie i wypełnicie ankietę.
Załaczam ankietę poniżej. Można również pisać na mojego maila ciechanska.a@wp.pl
ANKIETA
Witam Państwa!
Mają Państwo przed sobą ankietę, która zawiera 15 pytań. Dotyczą one transportu materiałów niebezpiecznych. Ankieta jest anonimowa i zostanie wykorzystana wyłącznie do celów naukowych. Pragnęłabym aby Państwo udzielali odpowiedzi szczerych i kierowali się własną opinią. Z góry Serdecznie Dziękuję
1.W jakim jest Pan/Pani wieku? Proszę wskazać przedział.
ٱ 25-34 ٱ 35-44 ٱ 55-64 ٱ 65 i więcej
2.Proszę podać płeć?
ٱ mężczyzna ٱ kobieta
3. Jakie Pan/Pani ma wykształceni
doweZawoٱ ٱŚrednie ٱWyższe niepełne ٱWyższe
4. Proszę podać miejsce pracy.
ٱPolicja ٱSłużba Celna
ٱStraż Graniczna ٱ Inspekcja Transportu Drogowego
ٱStraż Pożarna
Inne( jakie)………………………………………………………………….........
5. Ile lat pracuje Pan/Pani w swojej instytucji?
6. Czy ma Pan/Pani kontakt z transportem towarów niebezpiecznych?
ٱ tak, codziennie ٱ często ٱ rzadko ٱ nie mam
7. Czego konkretnie dotyczą działania związane z transportem materiałów niebezpiecznych w Pana/Pani pracy?
……………………………………………………………………………………………………
8. W jakim rodzaju transportu (towarów niebezpiecznych) występuje największe zagrożenie dla środowiska i życia ludzi według Pana/Pani opinii.
ٱdrogowym ٱkolejowym ٱmorskim ٱlotniczym
9. W jakim stopniu Pana/Pani zdaniem jest zapewnione bezpieczeństwo transportu towarów niebezpiecznych na terytorium Polski?
ٱ w dużym ٱ w średnim ٱ w małym
10.Z jakim transportem towarów niebezpiecznych miał/a Pan/Pani doświadczenie.
ٱ Krajowym ٱ Międzynarodowym
11.Czy transport towarów niebezpiecznych dotyczył:
ٱ Wywozu ٱ Tranzytu ٱ Przywozu
12. Czy uważa Pan/Pani, że współpraca między służbami właściwego transportu towarów niebezpiecznych jest dobra?
ٱ Tak ٱ Nie
Jeśli nie to dlaczego?...................................................
………………………………………………………………………………………………
13.Co Pana/Pani zdaniem powinno się zmienić w transporcie towarów niebezpiecznych, tak aby lepiej funkcjonował?
………………………………………………………………………………………
14. Czy uważa Pan/Pani, że społeczeństwo jest wystarczająco poinformowane o zagrożeniach jakie niesie za sobą transport towarów niebezpiecznych?
ٱ uważam, że tak ٱ uważam, że nie
Jeśli nie, to co należy uczynić w tym zakresie……………………………………….
……………………..……………………………………………………………………………………......
15. Kto najczęściej Pana/Pani zdaniem łamie przepisy bezpiecznego transportu towarów niebezpiecznych
ٱ Nadawca towaru ٱ Kierowca
Inny ( kto?)
………………………………………………………………………………………………………
[/url]
W styczniu 2006 roku gościłam na forum z ankietą do pracy licencjackiej.
Teraz piszę mgr i również mam ankietę, tym razem skierowana do osób które miały stycznośc z towarami niebezpiecznymi. Z tego co się orientuje SC w swoich zadaniach ma również za zadanie kontrolę pojazdów przewożących towary niebezpieczne.
Będę wdzięczna jeśli pomożecie i wypełnicie ankietę.
Załaczam ankietę poniżej. Można również pisać na mojego maila ciechanska.a@wp.pl
ANKIETA
Witam Państwa!
Mają Państwo przed sobą ankietę, która zawiera 15 pytań. Dotyczą one transportu materiałów niebezpiecznych. Ankieta jest anonimowa i zostanie wykorzystana wyłącznie do celów naukowych. Pragnęłabym aby Państwo udzielali odpowiedzi szczerych i kierowali się własną opinią. Z góry Serdecznie Dziękuję
1.W jakim jest Pan/Pani wieku? Proszę wskazać przedział.
ٱ 25-34 ٱ 35-44 ٱ 55-64 ٱ 65 i więcej
2.Proszę podać płeć?
ٱ mężczyzna ٱ kobieta
3. Jakie Pan/Pani ma wykształceni
doweZawoٱ ٱŚrednie ٱWyższe niepełne ٱWyższe
4. Proszę podać miejsce pracy.
ٱPolicja ٱSłużba Celna
ٱStraż Graniczna ٱ Inspekcja Transportu Drogowego
ٱStraż Pożarna
Inne( jakie)………………………………………………………………….........
5. Ile lat pracuje Pan/Pani w swojej instytucji?
6. Czy ma Pan/Pani kontakt z transportem towarów niebezpiecznych?
ٱ tak, codziennie ٱ często ٱ rzadko ٱ nie mam
7. Czego konkretnie dotyczą działania związane z transportem materiałów niebezpiecznych w Pana/Pani pracy?
……………………………………………………………………………………………………
8. W jakim rodzaju transportu (towarów niebezpiecznych) występuje największe zagrożenie dla środowiska i życia ludzi według Pana/Pani opinii.
ٱdrogowym ٱkolejowym ٱmorskim ٱlotniczym
9. W jakim stopniu Pana/Pani zdaniem jest zapewnione bezpieczeństwo transportu towarów niebezpiecznych na terytorium Polski?
ٱ w dużym ٱ w średnim ٱ w małym
10.Z jakim transportem towarów niebezpiecznych miał/a Pan/Pani doświadczenie.
ٱ Krajowym ٱ Międzynarodowym
11.Czy transport towarów niebezpiecznych dotyczył:
ٱ Wywozu ٱ Tranzytu ٱ Przywozu
12. Czy uważa Pan/Pani, że współpraca między służbami właściwego transportu towarów niebezpiecznych jest dobra?
ٱ Tak ٱ Nie
Jeśli nie to dlaczego?...................................................
………………………………………………………………………………………………
13.Co Pana/Pani zdaniem powinno się zmienić w transporcie towarów niebezpiecznych, tak aby lepiej funkcjonował?
………………………………………………………………………………………
14. Czy uważa Pan/Pani, że społeczeństwo jest wystarczająco poinformowane o zagrożeniach jakie niesie za sobą transport towarów niebezpiecznych?
ٱ uważam, że tak ٱ uważam, że nie
Jeśli nie, to co należy uczynić w tym zakresie……………………………………….
……………………..……………………………………………………………………………………......
15. Kto najczęściej Pana/Pani zdaniem łamie przepisy bezpiecznego transportu towarów niebezpiecznych
ٱ Nadawca towaru ٱ Kierowca
Inny ( kto?)
………………………………………………………………………………………………………
[/url]