Ankieta - proszę pomóżcie celnikowi-studentowi :)

Podziękowania dla wszystkich, którzy już wypełnili ale....

(...) ankietka cały czas wisi i można ją wciąż wypełniać. Z góry dziękuje za poświęcony czas celni przyjaciele :D

Pozdrowienia

sorry kolego ale nie wiem jaki profesor zatwierdził Ci tą "ankietę"
Pytania nie są kompletne i większości sugerują odpowiedź. Kafeterie odpowiedzi to już w ogóle tragedia, każda jest inna, nie mają odpowiedzi pośrednich, a zresztą szkoda gadać. Nie wiem jak z tej ankiety wyciągnąć sensowne wnioski, które miałyby wartość naukową, a myślę , że o takie chodzi. Powodzenia i wytrwałości.

Prawde powiadacie...

Niestety muszę pochylić głowę i przyznać koledze racje. Pytania faktycznie nie są dopracowane i mogą budzić pewne obiekcje. Za intelektualną indolencję bardziej doświadczonych kolegów i koleżanki przepraszam :P. Na swoją obrone mogę jedynie powiedzieć, ze ankietę wykonywałem pierwszy raz i to w dużym pośpiechu :D.

PS Kafeteria?? Tak z ciekawości cóż to??

"Kafeteria - część ankiety zawierająca zestaw przygotowanych przez badacza odpowiedzi na dane pytanie. Nieumiejętne przygotowanie kafeterii może prowadzić do wyników badania, które odbiegają od stanu rzeczywistego"
Poza tym polecam sięgnąć do literatury przedmiotu.
Just google it :)

Ostatnio, przy okazji świątecznego remontu mieszkania przekartkowałem swoją pracę magisterską.Uśmiałem się :D Ale każdy wiek ma swoje prawa, czasem naiwne prawa.Autorowi postu życzę powodzenia w swoich naukowych dociekaniach.​

Back
Do góry