Jak to jest z tą ankietą w Izbie Celnej? Czy wypełnia się całą czy tylko część? Chodzi mi o przyjęcie jako nowicjusz. Słyszałem, że taka ankieta dzieli się na takich co będą mieli dostęp do danych tajnych i na takich co ściśle tajne;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gdzie?Jak to jest z tą ankietą w Izbie Celnej? Czy wypełnia się całą czy tylko część? Chodzi mi o przyjęcie jako nowicjusz. Słyszałem, że taka ankieta dzieli się na takich co będą mieli dostęp do danych tajnych i na takich co ściśle tajne;-)
Skąd ta pewność?Do Izby Celnej w Gdańsku nie masz najmniejszych szans się dostać - czy to z ankietą czy bez.
A możesz powiedzieć jak jest u Ciebie? Chodzi mi o Młodszego specjalistę.@Krys Zapoznaj się proszę z aktualną organizacją SCS, KAS. Bo na wejściu zaliczysz samobója.
Nie powiem Ci jak jest w Gdańsku, nie moje rejony.
Aby przyjąć się do jakiejkolwiek instytucji czy firmy prywatnej - moim zdaniem - należy wykazać się minimalną choćby wiedzą na jej temat, której u Ciebie jak widzę niestety brakuje. Do Izby Celnej jak i do np. GUC dziś nie aplikuj bo nie istnieją .Skąd ta pewność?
To był skrót myślowy. Jakoś Ty wiedziałeś o co mi chodziło. W takim razie czy będziesz w stanie mi odpowiedzieć jeśli napiszę, że chodziło mi o Służbę Skarbowo Celną?Aby przyjąć się do jakiejkolwiek instytucji czy firmy prywatnej - moim zdaniem - należy wykazać się minimalną choćby wiedzą na jej temat, której u Ciebie jak widzę niestety brakuje. Do Izby Celnej jak i do np. GUC dziś nie aplikuj bo nie istnieją .
Służbę Celno-Skarbową na miłość boską.To był skrót myślowy. Jakoś Ty wiedziałeś o co mi chodziło. W takim razie czy będziesz w stanie mi odpowiedzieć jeśli napiszę, że chodziło mi o Służbę Skarbowo Celną?
To był skrót myślowy. Jakoś Ty wiedziałeś o co mi chodziło. W takim razie czy będziesz w stanie mi odpowiedzieć jeśli napiszę, że chodziło mi o Służbę Skarbowo Celną?
Spoko - to kolejny skrót myślowySłużbę Celno-Skarbową na miłość boską.