Ankieta bezpieczeństwa osobistego

Krys

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
4
Jak to jest z tą ankietą w Izbie Celnej? Czy wypełnia się całą czy tylko część? Chodzi mi o przyjęcie jako nowicjusz. Słyszałem, że taka ankieta dzieli się na takich co będą mieli dostęp do danych tajnych i na takich co ściśle tajne;-)

Jak to jest z tą ankietą w Izbie Celnej? Czy wypełnia się całą czy tylko część? Chodzi mi o przyjęcie jako nowicjusz. Słyszałem, że taka ankieta dzieli się na takich co będą mieli dostęp do danych tajnych i na takich co ściśle tajne;-)
Gdzie?

@Krys Zapoznaj się proszę z aktualną organizacją SCS, KAS. Bo na wejściu zaliczysz samobója.
Nie powiem Ci jak jest w Gdańsku, nie moje rejony.

Wypełniasz kwestionariusz w części, który powzwoli sprawdzić Cię pod kątem, czy w ogóle pewne dane Cię nie dyskryminują jako funkcjonariusza zwalczającego przestępczość. Jak dobrze pamiętam niektóre obszary ankiety są zastrzeżone dla operacyjnych.

Jak przejdziesz pierwszy przesiew, w zależności od potrzeb możesz mieć nadany większy stopień wtajemniczenia - będąc już w służbie.
Nie jestem specjalistą w tej materii.

Aby przyjąć się do jakiejkolwiek instytucji czy firmy prywatnej - moim zdaniem - należy wykazać się minimalną choćby wiedzą na jej temat, której u Ciebie jak widzę niestety brakuje. Do Izby Celnej jak i do np. GUC dziś nie aplikuj bo nie istnieją (y).
To był skrót myślowy. Jakoś Ty wiedziałeś o co mi chodziło. W takim razie czy będziesz w stanie mi odpowiedzieć jeśli napiszę, że chodziło mi o Służbę Skarbowo Celną?

Back
Do góry