Akcja blue king

• Thread starter Thread starter Nie zarejestrowany
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
N

Nie zarejestrowany

Gość
Proszę o ponowne podanie nr konta na które można dokonać wpłaty na ZZ Celnicy pl.
W zwiazku z odwołaniami od mianowania na stopień wielu osobom otworzyły sie oczy kto tak naprawdę walczy o dobro WSZYSTKICH funkcjonariuszy celnych.
Sytuacja powoli sie klaruje,SSC spycha odpowiedzialnośc na DIC, a to może oznaczać ,że akcja może zakończyć się sukcesem.A nawet jeśli nie, to jestem przekonany ,że pieniądze ktore nawet jednorazowo zasilą konto JEDYNEGO ZZ prawdziwych celników nie bedą wyrzucone w błoto.Pomyślcie -za 50zł żaden prawnik nie udzieli ci porady.A na tym forum korzystamy z profesjonalnych porad prawnych i gotowych pism.
A jeśli nie chcesz dołączyc do akcji a korzystasz z przygotowywanych druków to pozostawiam to Twojemu sumieniu.Co zrobiłbyś sam ???????

Action blue king

Nr konta znajdziesz na stronie "Aktualności" ZZ Celnicy PL. Ja w tytule przelewu napisałem: "Darowizna na cele statutowe ZZ Celnicy PL". Zachętą do podjęcia i rozpropagowania akcji niech będzie odzew RPO i innych organów państwowych w sprawie naszych kolegów w większości mających niesłuszne dyscyplinarki ....

Zoole czas sie znów jednoczyć i to do emerytury !!!!!

Czemu tak duża części funkcjonariuszy nie może zrozumieć, że Celnicy.pl to jedyny związek, który walczy o lepsze juro w SC !!!!!! Teraz nie wybierając tego związku godzicie się wręcz popieracie działania SSC i MF-u. CIEKAWE czy status "PRZYDUPAS" jest tego warte!!!!!

POZDRAWIAM

czy taką wpłatę będzie można wliczyć w poczet darowizn w rocznym zeznaniu podatkowym ?

Człowieku wypełnij deklarację a reszta za Ciebie będzie zrobiona:D

Na stronie głównej ZZ Celnicy. pl widnieje jeden nr konta a w zakładce kontakt inny .Na który wpłacać?

Back
Do góry