a w warmińsko-mandżurskim jest ok.

Przejścia pszenno - buraczane a kraina wiecznej wilgoci i reumatyzmu jak Kanada grzybicą pachnąca. Tak to zwykle bywa w rejonach przez Boga i cywilizację zapomnianych. Przemytnicy nadal są przemytnikami, celnicy - colami a Krowa nadal jest Krową choć teraz na stanowisku. Stara bida Edwinko. Po prostu grudniowa deprecha. Kubutek

Chude lata nastały w warmińsko-mandżurskim. Bele (pis-ownia oryginalna) jakie czasy, bele jaki poseł zakwakał o bele jakim przejściu w warmińsko-mandżurskim. Jego Szczupłość produkował się w piątek w telewizorni na TVN-24 ale jakoś takoś jak to mówią ni to pies ni wydra. W końcu nie wiem czy bronił nas czyli coli, czy swojego stołka. Chyba jednak to drugie. Odpowiadając na Twoje pytanie: TO KARA! Krowa nie może zostać przemytniczką, gdyż wykonuje najstarszy zawód świata i w przenośni, i dosłownie. Kubutek

Jakieś poruszenie w klatce dla szczurów za szklanymi drzwiami na pierwszym piętrze izdebki? Jakaś przeprowadzka, malutkie przemeblowanko? Rzeczniczka tak ochoczo zawsze informowała o zmianach kadrowych a teraz nic? Czemu taka cisza, to kolejny wierny obejmuje stanowisko. Gwiazdek i belek ma więcej niż włosów a staż pracy w SC taki sobie. Choć jest ze Szczytna to jakby z Olsztynka. W jakim to było filmie - " Mój mąż? Mój mąż z zawodu jest dyrektorem". Ten Mąż z zawodu jest Naczelnikiem! Nowa siatka płac nie przewiduje nieetatowych zastępców i ich pensji, więc wiernych na stanowiska. Tak trzymać!!!!

Back
Do góry