A jednak będzie wyrównanie

Kola posiadasz jakieś wskazówki tego podziału? Jak to policzyć?
Jaka jest ostateczna wersja? Wyrównanie za 2 miesiące? za 12 miesięcy?

A to zależy gdzie pracujesz jak zostałeś zwartościowany i co miałeś poprzednio jak chcech pisz na prywatną to ci wszystko obliczę

Słuchaj Koli a na pewno dobrze na tym wyjdziesz heheh. Wyliczy Ci na 3 lata naprzód. Co prawda Ustawy o Słuzbie Celnej do końca nie doczytał (albo nie zrozumiał co napisane), niemniej wszystko wie. A to co wie to wie najlepiej

Ostatnia edycja:
Słuchaj Koli a na pewno dobrze na tym wyjdziesz heheh. Wyliczy Ci na 3 lata naprzód. Co prawda Ustawy o Słuzbie Celnej do końca nie doczytał (albo nie zrozumiał co napisane), niemniej wszystko wie. A to co wie to wie najlepiej

Synku zobacz moje wszystkie posty a stwierdzisz że po jakimś czasie i tak mam rację a wypłata z wyrównaniem czy się komuś to podoba czy nie będzie

Synku zobacz moje wszystkie posty a stwierdzisz że po jakimś czasie i tak mam rację a wypłata z wyrównaniem czy się komuś to podoba czy nie będzie

Kola, ja mam 51 lat więc raczej chyba mam większe prawo mówić do Ciebie "synku" :D
Brak szacunku dla starszych źle świadczy tylko o Tobie. Zagalopowałeś się ździebko :D

ale ty Kola chyba jakiś niedowartościowany jesteś albo cie nikt nie kocha bo brak ci taktu , umiaru i wyrozumiałości, w każdym temacie w którym pisałeś zawsze jakieś zgrzyty i niesnaski z twojego powodu, be nieładnie chłopczyku

pozdrowienia

Ostatnie info.
:
Na przyklądzie mojego (wewnętrznego) UC sprawy finansowe wygladaja tak - że podwyżki i wyrównanie dostanie 1/4 na ogól zatrudnionych (myśle ze takie proporcje beda w całym kraju) Moją watliwosć wzbudza fakt, iz wartościowanie minęło się z celem. Nadal na stanowiskach (np. ml. ekspert celny ) sa różnice we wskaźnikach. sięgające niekiedy 140zl miesiecznie. Zatem o co chodzi? dalej bedzie tak ze ta sama robota te same stanowisko a kasa inna (inne tez wyrównanie :-) chyba robią to na łapu capu.
Panie slawku - zapewniam pana ze stanowiskom nie przypisano takich samych przeliczników- ale wg jakiego klucza? nbie mam pojęcia

A w moim Urzędzie szef zdradził, że stanowiska zwartościowano przyszłościowo i tylko ten dostanie wyrównanie komu zadania obecnie wykonywane przełożą się na przyszłe stanowisko. Oczywiście dotyczy to tylko tych osób , które zwartościowano na wyższe stanowiska. Na to odezwała się p.Zosia z innego wydziału, że jej czynności przekładają się na nowe zadania w 10% i czy ona w związku z tym dostanie wyrównanie za te 10%. Kto to wyliczy i kto to oceni? Szew stwierdził, że wyrównanie dostaną tylko ci , którzy wykonują zadania przekładające się w 100%.
Niezły bełkot, co?

Back
Do góry