A co z podwyżkami dla MF

L

Lipiec

Gość
Jak w temacie. Proszę o informacje czy nasze etaty były liczone do ogólnej puli etatów podwyżkowych? Jeśli nie to proszę o podanie powodu?

Nagrody dla funkcjonariuszy w MF były liczone w wysokości 245 zł/etat, mimo, że plany przed moim przyjściem pomijały tę grupę. Będą wypłacone w maju, bo najpierw musieliśmy się uporać w procesem w IC. Nie wiem jeszcze wg jakiego wzoru. Będziemy o tym rozmawiali z dyrektorami dep.
jk

Nagrody dla funkcjonariuszy w MF były liczone w wysokości 245 zł/etat, mimo, że plany przed moim przyjściem pomijały tę grupę. Będą wypłacone w maju, bo najpierw musieliśmy się uporać w procesem w IC. Nie wiem jeszcze wg jakiego wzoru. Będziemy o tym rozmawiali z dyrektorami dep.

No cóż do tej pory - a mamy już czerwiec - nikt nie dostał obiecanej podwyżki. A co do kwoty - to ostatnie informacje jakie słyszałem mówią o 100 zł brutto na etat.
Jeżeli jest tak że pozostałe pieniądze zostały przeznaczone na dofinansowanie naszych kolegów z izb celnych - to proszę o tym powiedzieć, nikt nie będzie miał o to pretensji. Gorzej natomiast jeśli się okaże że pieniądze zostały "zaoszczędzone" i po zwrocie do budżetu będą powodem do nageody dla zwracającego.

Back
Do góry