A CO NA KROŚCIENKU ?

kroscienko o ile to prawda...godnie zastepowało aresztowanych celnych w medyce .....też były problemy z obsada na granicy ....dzis cicho siedzą jak myszy pod miotłą

Widać gościu, że nie jesteś na bieżąco. KROŚCIENKO TEŻ PRZYŁĄCZYŁO SIE DO AKCJI!!!!!! Dzisiaj na zmianie jest kier. i 2 f-szy. Reszta na L4 lub UŻ.

Poprzednio z Krościenka do Medyki zabrali tylko młodych z 3 miesięcznym stażem, którzy nie mieli nic do powiedzenia. Nawet nie zdąrzyli się jeszcze zorientować o co tu chodzi. WIĘC NIE PIEPRZ JAK NIE WIESZ!!!!!!
Poza tym do poprzedniej akcji (jako nieliczni) Krościenko też się przyłączyło.

przepraszam kroscienko....to był tryb przypuszczajacy a teraz juz wszysto wiadomo... mam szczegółową odpowiedź brawo kroscienko

xxxx

Jestem nowo przyjęty z ostatniego naboru do Krościenka tzn. byłem, ponieważ widząc ten cały burdel, brak przestrzegania przepisów pracy, zmuszanie do wykonywania czynności niezgodnych z prawem, kumoterstwo, pomówienia, kablowanie itd. Rezygnuję, jednocześnie w pełni solidaryzuje się ze wszystkimi, którzy chcą i mają odwagę wreszcie coś zmienić !!!!!!

Krościenko > Celnicy zaostrzyli protest
Dzisiaj rano do pracy na polsko-ukraińskim przejściu granicznym w Krościenku zamiast 10 celników przyszło zaledwie dwóch. Odprawy są prowadzone, ale w ślimaczym tempie.

PRZECZYTAJ WIĘCEJ

Bunt celników w Korczowej
22-01-2008
Korczowa > Protest celników na przejściu granicznym
22-01-2008

Wzorem kolegów z Korczowej, celnicy z Krościenka również zaostrzyli protest. Najpewniej nie skończy się on dzisiaj.

– Na szczęście na przejściu nie ma dużych kolejek samochodów – mówi Małgorzta Eisenberger-Blacharska, rzecznik Izby Celnej w Przemyślu.

– Do odprawy pociągu relacji Sanok-Chyrów zostali skierowani nasi funkcjonariusze z wydziału do walki z przestępczością w Krośnie.

Podróżni chyba wyczuli, że dzisiaj w Krościenku może dojść do zaostrzenia protestu celników.

– Ruch ze strony polskiej na Ukrainę jest znikomy – informują pogranicznicy.

– Kierowcy jadący z Ukrainy do Polski odprawiani są na jednym pasie ruchu. Tu kolejka jest nieco dłuższa, ale nie można mówić o dużych problemach.

Back
Do góry