5.06.2009

BIZI

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
A może skorzystamy z przysługującego nam prawa do urlopu na żądanie w dniu 05.06?

to może 3.06 ?
Wg mnie 4.06 odpada, ew. 05.06

A jeżeli chodzi o urlop, to dlaczego nie 4-tego WŁAŚNIE ???

Czy wtedy nasi kochani ;) "świętujący" nie musieli by OSOBIŚCIE zadbać o sprawność w pracy ?!

Ostatnia edycja:
ludzie musimy wziąć sie do kupy i coś wymyśleć na miare stycznia2008,bo niestety mówiąc wulgarnie..jestesmy dy...ni i nawet tego nie czujemy,po co mi nowa ustawa,wartościowanie stanowisk jak zwykly ,przecietny celnik na tym nie zyska,dyskusje o wczesniejszych emeryturach ktore w kształcie korzystnym dla już pracujących są poprostu nierealne..czy tego nikt nie widzi.?czy ja jestem tuman i niedoinformowana???

Propozyce mam taka zeby problemySC przedstawic redakcji programu TERAZ MY debata u z udzialem stron plus niebywale zalety prowadzacych REDAKTOROW wiecej zdziala niz serwowanie kolejnych dat

A tutaj najświeższe dane: (przewoźnicy potrafiliby się zorganizować??) Choć nie są jakąś wielce, powiązaną rodziną??

Wybierasz się w podróż 3 czerwca? Lepiej to odłóż
Drogi
będą blokować ciężarówki.

Szykuje się kolejny protest. Tym razem przewoźników. Nie podoba im się zapowiadana podwyżka opłat
za winiety.

A My nie damy rad...??

Ale jak media o tym nie powiedza to nikt nie zauwazy ! Przewoznicy juz wczesniej w mediach mieli swoja konferencje prasowa . Wiedzieliod czego zaczac !

Back
Do góry