287,01 zł za osiem kilo narkotyków i wiele innych wyników w roku??

Pamiętasz? Mówiłem,żeby było wreszcie normalnie.Najgorsza jest świadomość,że masz rację-bezsilność jest straszna. Wiem to. Pozdrawiam.

Do Przemka S. to nie ty jesteś zerem,ZEREM jest ten kto z nas chce zrobić zera.Niech do tych ZERA dotrze, że zera w ich mniemaniu nie będą biernymi i doprowadzą do tego,że powiedzą pan jest dla mnie zerem.Jestem przewidującym i wielu z nas będzie to mogło powiedzieć w niedługim czasie.

Negatywna selekcja. Wykonane bez szemrania każde polecenie. Prawo dla maluczkich. Skok na kasę, za wszelką cenę. Zniszczenie struktury, która jakoś funkcjonowała.

Ale czemu my się dziwimy, jeśli jaruzel stojący nad grobem jest publicznie proszony na salony i bezczelnie pokazywany jego ofiarom, które nie mają za co żyć. Jeśli katastrofa smoleńska nie spowodowała praktycznie żadnych zmian, a co dzieje się ze śledztwem, to każdy widzi.

Nie prośmy o nic, tylko żadajmy respektowania swoich praw. Na drodze prawnej. Nie pokazujmy swojego rozgoryczenia. Nie bądźmy bierni.

Do Przemka S.
W uzupełnieniu:
Najgorzej jak na drodze staną 2 zera 00 to nazywa się kloaka wtedy to zapewnią tobie śmierdzące życie.
Powodzenia i wiary,że kiedyś bezie lepiej.

To ty zachowujesz się jak gówniarz!!! A tak poza tym to masz niezłego dilera i niezłą cenę jak na te czasy!!!pozdro dla sfrustrowanych!!!NIE ŁADNIE OBRAŻAĆ MŁODSZYCH KOLEGÓW Z PRACY!!!!

Ostatnia edycja:
otrzeżwiej nieharoszyj!

kto tu obraża młodszych kolegów?

kolejny twój post bez sensu

posiadasz chyba niezwykły wykształcony pozaewolucyjnie tok kojarzenia

pozdrawiam

bolo nie gadaj jak dr hause bo ci to nie wychodzi a tak poza tym to jestem abstynentem więc nie ma po czym trzeźwieć!!!a jak nie wiesz kto obraża to przeczytaj posty w tym temacie tam cos chyba jest o gówniarzach!!!

Fakt, że poparłem wypowiedź Buby. Nic nie mam do młodszych kolegów. Ci którzy mnie znają wiedzą, że pomogę każdemu. Niezależnie od wieku.

Ostatnia edycja:
Back
Do góry