2012

• Thread starter Thread starter Nie zarejestrowany
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
N

Nie zarejestrowany

Gość
Czytałem dzisiaj dokument z narady kadry kierowniczej dotyczący mistrzostw 2012. Cóż koledzy mobilni współczuję ale spędzicie ten czas na wypomóżkach na wschodniej granicy. Pewnie dołączą do nich wybrańcy z oddziałów. Oczywiści granica wschodnia w całości będzie mieć to szczęście oglądać kibiców a nie mecze.

chcesz oglądać mecze - najmij się w biedronce - będziesz sprzedawać pijanym burakom jadącym na mecz browara, a mecz zobaczysz...w teleexpresie następnego dnia.

Czytałem dzisiaj dokument z narady kadry kierowniczej dotyczący mistrzostw 2012. Cóż koledzy mobilni współczuję ale spędzicie ten czas na wypomóżkach na wschodniej granicy. Pewnie dołączą do nich wybrańcy z oddziałów. Oczywiści granica wschodnia w całości będzie mieć to szczęście oglądać kibiców a nie mecze.

Przekazales nam kilka informacji, z
1. potrafisz czytac dokumenty wiec musisz byc zblizony do okolic kadry kierowniczej ,
2. potrafisz czytac dokumenty ze zrozumieniem wiec musisz miec co najmniej wyzsze mgr prawnicze + aplikacje
3.Masz duzo empatii w sobie (wspołczujesz "czarnym") wiec jestes miekki jak korniszonek i nigdy nie wachales tluczka
4.Slabo znasz geografie bo granica wschodnia to nie tylko granica z UA
i tyle na razie, jak chcesz to skrobnij cos jeszcze a lepiej sie poznamy

Przekazales nam kilka informacji, z
1. potrafisz czytac dokumenty wiec musisz byc zblizony do okolic kadry kierowniczej ,
2. potrafisz czytac dokumenty ze zrozumieniem wiec musisz miec co najmniej wyzsze mgr prawnicze + aplikacje
3.Masz duzo empatii w sobie (wspołczujesz "czarnym") wiec jestes miekki jak korniszonek i nigdy nie wachales tluczka
4.Slabo znasz geografie bo granica wschodnia to nie tylko granica z UA
i tyle na razie, jak chcesz to skrobnij cos jeszcze a lepiej sie poznamy

Ad.1 W naszym wydziale „Naczalnik” rozesłał wszystkim ten dokument do zapoznania.
Ad.2 Taki ze mnie prawnik jak z posłanki Kempy (administracyjny), więc bez aplikacji.
Ad.3 Tłuczek wąchałem 7 lat na oddziałach wewnętrznym i granicznych. Mam empatię dla czarnych gdyż czarne portki wąchałem lat 14, przeważnie na miedzy lub na wypomóżkach.
Ad.4 Geografię w zasadzie znam, choć granica wschodnia jest mi tak bliska (terytorialnie) jak nie przymierzając Syberia ale mistrzostwa to wzmożony ruch nie tylko na granicy ukraińskiej. Wielu „turystów” z Białorusi lub Obwodu Kaliningradzkiego kupi szaliki i będzie pchać się do Polski z fajką, więc i tam będzie wzmożona czujność.
PS. Inf. dla kolegi, który proponował Biedronkę. Swoje już wypociłem i wymarzłem od trzech lat za biureczkiem 7.30-15.30 więc ja mecze będę oglądał. Mam też dziadkowe, więc może jakiś urlopik?

Back
Do góry