Nowicjusz111
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 19
.
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Poszukaj odpowiedniego rozporządzenia w którym powinna być opisana cała procedura.Też chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sprawa przenosin z naszej służby do SG. Wie ktoś jak to się odbywa? Potrzebna jest jakaś rekrutacja, czy tylko porozumienie obydwu stron?
Przy przeniesieniu nie musisz czekac na rekrutację. Poczekaj lepiej na przeniesienie do służby stałej, wtedy przenosząc się do innej służby też będziesz w służbie stałej, chociaż nie ma to wielkiego znaczenia, poza sprawami np. bankowo-kredytowymiPoszukaj odpowiedniego rozporządzenia w którym powinna być opisana cała procedura.
I dobrzePrzy przeniesieniu nie musisz czekac na rekrutację. Poczekaj lepiej na przeniesienie do służby stałej, wtedy przenosząc się do innej służby też będziesz w służbie stałej, chociaż nie ma to wielkiego znaczenia, poza sprawami np. bankowo-kredytowymi
(miał być EDIT a wyszedł drugi post)
tak jest takie rozporządzenie, ale szanse, że dostaniesz zgodę i Cię puszczą są 10% do 90% że dostaniesz odmowę, najlepiej rekrutuj sie do SG od zera, jak Ci się uda dostać to wtedy piszesz raport o rezygnację ze służby w SCS a z dniem następnym przyjmujesz się do SG i masz zachowaną ciągłość słuzby, mój kolega tak zrobił jak przechodził z Policji do wojska, jak nie jesteś "po mieczu" to nawet bym nie pisał raportu o przeniesienie, tak z ciekawości jakie województwo bo to ma też duże znaczenie?Też chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sprawa przenosin z naszej służby do SG. Wie ktoś jak to się odbywa? Potrzebna jest jakaś rekrutacja, czy tylko porozumienie obydwu stron?
... piszesz raport o rezygnację ze służby w SCS a z dniem następnym przyjmujesz się do SG i masz zachowaną ciągłość służby,
W tym sęk!mój kolega tak zrobił jak przechodził z Policji do wojska ...
W służbie stałej już jestem, broń też mamPrzy przeniesieniu nie musisz czekac na rekrutację. Poczekaj lepiej na przeniesienie do służby stałej, wtedy przenosząc się do innej służby też będziesz w służbie stałej, chociaż nie ma to wielkiego znaczenia, poza sprawami np. bankowo-kredytowymi
(miał być EDIT a wyszedł drugi post)
buahaha...tak jest takie rozporządzenie, ale szanse, że dostaniesz zgodę i Cię puszczą są 10% do 90% że dostaniesz odmowę, najlepiej rekrutuj sie do SG od zera, jak Ci się uda dostać to wtedy piszesz raport o rezygnację ze służby w SCS a z dniem następnym przyjmujesz się do SG i masz zachowaną ciągłość słuzby, mój kolega tak zrobił jak przechodził z Policji do wojska, jak nie jesteś "po mieczu" to nawet bym nie pisał raportu o przeniesienie, tak z ciekawości jakie województwo bo to ma też duże znaczenie?