Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chciałbym serdecznie podziękować związkom zawodowym działającym w Służbie Celnej za reprezentację, a dokładnie mówiąc jej całkowity brak, podczas protestów. WSTYD! Jak powiedział P. Duda dwie instytucje w tym kraju popierają ten rząd bo jest im dobrze - Służba Celna i Lasy Państwowe - zero jakiejkolwiek reprezentacji. Jak zwykle związki robią tylko szum i zbierają składki ale nic ponad to. Pytam - gdzie był i co robił w dniach 11-14.09 ZZ Celnicy.PL z Siwym na czele??? Jak chcecie walczyć o te wcześniejsze emerytury, skoro nie chciało się wam ruszyć dupy?
za mniejsze przewinienia niż wizyta na proteście celnicy lądują na bezrobociu tracąc "zaufanie dyrektorów" oraz "gdy wymaga tego dobro służby" - nie wymagaj od ludzi za dużo - policjant z 20 letnim stażem pójdzie na emerytur a celnik po zasiłek do PUP - trybunał konstytucyjny w kwestii ograniczeń wolności do wypowiedzi, praw nabytych człowieka powinien się wypowiedzieć
zabrali mi prawo do normalnego życia za 2600 zł - a ja się na to zgodziłem - co za wstyd
Niemożliwe, naprawdę ktoś tak uważa? Jaja sobie robicie? Za co mają zwolnic, za wzięcie jednego dnia urlopu?