11 luty rozmowa w Białej Podlasce.

M

Moniaa

Gość
11 luty rozmowa w Białej Podlaskiej.

Czy ktoś jedzie na rozmowę kwalifikacyjną 11 lutego do Białej Podlaskiej? Poszukuję transportu z Tomaszowa lub Zamościa. Jeśli znajdą się chętni mogę jechać swoim autem. Tylko nie bardzo znam trasę.

Ostatnia edycja:
Gratuluję

Jeśli nie potrafisz prawidłowo odmienić nazwy miasta, to gratuluję i ubolewam nad losem SC.

czy ktoś jedzie na rozmowę kwalifikacyjną 11 lutego do białej podlaskiej? Poszukuję transportu z tomaszowa lub zamościa. Jeśli znajdą się chętni mogę jechać swoim autem. Tylko nie bardzo znam trasę.

jedziemy proszę o kontakt ale mały problem bo 10

jak było na teście. trudny był czego dityczyły pytania

Nie było testów do referatu do którego złożyłam papiery. Zbyt mało chętnych. Tylko rozmowa, właśnie 11 lutego.:D

życzę powodzenia daj zna jak wygląda przebieg rozmowy.na co głównie zwracają uwagę.A na jaki referat złożyłaś papiery.

Nie ma co się śmiać z młodej koleżanki.Może dopiero skończyła renomowaną uczelnię,płacąc po 2000zł za semestr i nie miała czasu uczyć się języka polskiego.Zapewne jeszcze o niej usłyszymy,zrobi karierę - to pewne.

Nie ma co się śmiać z młodej koleżanki.Może dopiero skończyła renomowaną uczelnię,płacąc po 2000zł za semestr i nie miała czasu uczyć się języka polskiego.Zapewne jeszcze o niej usłyszymy,zrobi karierę - to pewne.

No przecież do Izby piekarzy,ani kosmetyczek nie zatrudniają.:)

Papiery złożyłam do Referatu Szczególnego Nadzoru Podatkowego.

Hej witam was wszystkich zastanawiam się nad złożeniem papierów do IC ale są podzielone zdania z tego co czytałem na tym forum jedni mówią że jest żle i nie dobrze ale jednak nadal pracują więc chyba coś w tym jest :) Czy z wykształceniem średnim mam jakiekolwiek szanse za to żeby dostać sie na celnika moze ktoś coś wie ?

Średnio na 25 miejsc jest 270-300 osób chętnych,musisz miec wzorowe predyspozycje żeby startowac i się dostać.

Gdzie złozysz jak teraz nie ma żadngo naboru.

dzięki za informacje troche mnie ona zmartwiłą ale podobno przysłowie mówi kto nie ryzykuje ten niema trzeba będzie złożyć papiery a nóż widelec się uda pozdrawiam

Back
Do góry