Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A możesz zdradzić w jakim przedziale, tzn w jakich widełkach wypłacono dla kadry kierowniczej, a w jakiej dla gawiedzi ???"Sute były ( wg mnie) te nagrody."
w Łodzi po zmianie regulaminu i utajnieniu nazwisk, ciągleW Łodzi też ani widu ani słychu.
a jakie ty zając masz szczególne osiągnięcia, co innego kierownictwo które dostaje w nagrodę nawet powyżej 5 tausenów a niektórzy co kwartał
Pyt.
Rzepin? ...i dzięki koleżance, która pomogła w korelacji nazwisk z funkcją, to mogę podać, że liderzy przygarnęli...
Jestem w szoku ja czytam wasze posty.
Zadaję sobie pytania: Dlaczego w IC w Rzepinie oficjalnie nigdzie nie publikuje się za co i w jakiej wysokości wyróżnione osoby dostają nagrody za szczególne osiągnięcia? Do jakiej komórki, czy komisji należałoby się dostać, czy co trzeba zrobić, aby dostać 5 tauzenów? Czy podobna sytuacja wygląda w innych izbach? Czy dane dotyczące nagradzanych osób i kwot objęte są tajemnicą? Czy dla czystości reguł nie powinno to wszystko być transparentne?