Raczej po 1 lipca ...mniejsze koszty dodatkowe w przyszłości. Do lipca dziadki jakoś poradząJeśli dość szybko proces naboru ruszy znowu to myślę, że spokojnie w okresie wakacyjnym może być przyjęcie do służby.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Raczej po 1 lipca ...mniejsze koszty dodatkowe w przyszłości. Do lipca dziadki jakoś poradząJeśli dość szybko proces naboru ruszy znowu to myślę, że spokojnie w okresie wakacyjnym może być przyjęcie do służby.
Wydaje mi się że do psychologicznego nie da się przygotować. Poćwicz ewentualnie tablice Ravena - jest ich mnóstwo w internecie.Czy ktoś z Was korzystał może z materiałów przygotowujących do testu psychologicznego? Możecie coś polecić? Pozdrawiam!
26 mam ja na 12Czy ktoś dostał inny termin testów psychologicznych niż 23.04 piątek, 26.04 poniedziałek ?
26 mam ja na 12
26.04 na 9.00Czy ktoś dostał inny termin testów psychologicznych niż 23.04 piątek, 26.04 poniedziałek ?
U mnie takżeDo przodu
Telefon do osoby odpowiedzialnej za nabór i opowiadasz jak wygląda sytuacja. Rozmowy kwalifikacyjne są zapewne rozłożone na cały tydzień.U mnie też.
Jak wygląda następny etap, czyli rozmowa kwalifikacyjna?
I czy spotkaliście się z możliwością zmiany wyznaczonego terminu rekrutacji? Dostałam w mailu info o 20.05.21 na 9:20 a wyjątkowo w tym terminie nie mogę przybyć.
Rozmowa hmmm dawno, dawno temu była. Nowi koledzy dobrze wspominają ten etap. Komisja będzie pytać o motywację, kiedy możesz rozpocząć służbę, zapewne będzie trzeba się zaprezentować w kilku zdaniach.U mnie też.
Jak wygląda następny etap, czyli rozmowa kwalifikacyjna?
I czy spotkaliście się z możliwością zmiany wyznaczonego terminu rekrutacji? Dostałam w mailu info o 20.05.21 na 9:20 a wyjątkowo w tym terminie nie mogę przybyć.