Nie ma szans aby cokolwiek dostało się do wiadomości ludzi z us i ias z pośrednictwem Solidarności. Na stronie skarbowcy.pl tylko przez chwilę była informacja o zbieraniu podpisów pod projektami. I został usunięta.
Strona skarbowcy.pl nie jest dla pracowników, ona jest dla decydentów z MF oraz niektórych posłów pis. Jest redagowana wyłącznie pod tym kątem, co nietrudno zauważyć. Ma również przekonywać decydentów z mf, że pan L to mający wpływ na środowisko człowiek. Strona skarbowcy pl to strona pana L, a pisze tam wyłącznie paru jego klakierów
To jest powód dla którego m. in. nie przyjąłem propozycji pracy w US. Tam nie tylko kierownicy czy naczelnicy są slugusami obecnie panujacych, ale również zz sa sprzedane i nie robią nic dla pracowników poza dbałością o własny tyłek. Fu obrzydliwe.
Tak to prawda, że przez chwilę był post i został usunięty. Wiem też, że "solidarność" jest przeciwna temu projektowi i zablokowali informację o nim w urzędach skarbowych. Niestety wśród kolegów skarbowców jest przekonanie, że nic się nie zmieni, albo czekają na związki by coś zrobiły choć od lat nie zrobiły nic. Projekt do kilku znajomych skarbowców wysłałem, ale co z tym zrobią nie wiem. Szkoda, że większość urzędów nie wie o tym, że cokolwiek robicie.
Czyli solisrarność jest przeciwna temu by, zarówno funkcjonariusze jak i pracownicy więcej zarabialiNie rozumiem jak mogli zablokować informacje o tym, wystarczy wejść na forum tutejsze. Rozsyłajcie skarbowcy link do forum, tego L zablokować nie może. Na prywatne skrzynki, jeżeli się boicie używać służbowych
![]()