Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Panie mf1975 o co Panu chodzi czemu się Pan tak przyczepił do Nas , czyżby zazdrość , że potrafimy się w tak złych czasach jeszcze zjednoczyć.Moim zdaniem taka reforma jak KAS powinna być konsultowana z całym środowiskiem zawodwym i społecznym , a nie wprowadzana na siłę , i w tak krótkim czasie.Panie szanowny pracuję w cle od 1991 roku i jestem z tego dumny , mogę pracować do 67 roku życia i jeszcze dłużej.
zostawcie mf1975 - to wariat
do tego z poczuciem misji
zbanowany mf1974 po chwili się "sprytnie odrodził" jako mf1975
olejcie
Zgadza się, że masz to w.. bo cię z SC wypierdzielili.Nie muszę...z prostej przyczyny...mam to w...a...
Wręcz przeciwnie...właśnie "rodzyny" z waszej SC...zamykałem ...jestem na emce po 25 latach pracy...więc podaj inne argumenty...ten nie trafiony...pudło...
... wiem prawda o co tak naprawdę walczycie...boli... po komentarzach atakach widać mocno...ale cóż... 5000 ludzi chcę mieć wpływ na 40 mln.Państwo ...kpina!!!!
Żądają emek ...gdy większość społeczeństwa pracuje do 67!!!
Przyjmowali Was na normalnych warunkach emerytowanych...wiedzieliście do kiedy będziecie pracować!!! A teraz szał/ zryw ...na co? ....na kogo?...od danindanin na granicach wam się w głowach poprzewracało...he he ... 15 lat i emerytura...eh żałosne[/QUO
Przyjmowali nas na warunkach szczególnych i o szczególnym charakterze 60/55, więc twoja wiedza w temacie jest nijaka.
Wręcz przeciwnie....kocham prawdę...
Mamy oto na forum namiastkę tego co Nas ze strony MF czeka w związku z pikietą- odwracanie kota ogonem ale damy radę. Boją się jak widać straszliwe merytorycznego przekazu jaki przygotowujemy. Boją się prawdy. Projekt obywatelski, jego procedowanie oraz sprawy stosunku służbowego są b.ważne i o nich rozmawiamy i je podnosimy stale. Ważniejsze jednak jest bezpieczeństwo wszystkich Polaków i Polski, co jest zagrożone przez KAS i co na pikiecie głośno i na pierwszym miejscu wybrzmi. Wszystkich obecnych proszę, aby tylko o tym mówić, aby MF było trudniej ukryć prawdę o KAS
Ps. Natomiast co do wpisów nijakiego mf1975, wcześniej mf1974. Ponieważ jest to skoordynowany i zaplanowany atak na funkcjonariuszy celnych, ich godność i honor oraz jest to próba zastraszenia funkcjonariuszy publicznych sprawę kieruję do Prokuratury celem scigania sprawców
...rozsądna...brak rozsądku w twoim poście...
Mamy oto na forum namiastkę tego co Nas ze strony MF czeka w związku z pikietą- odwracanie kota ogonem ale damy radę. Boją się jak widać straszliwe merytorycznego przekazu jaki przygotowujemy. Boją się prawdy. Projekt obywatelski, jego procedowanie oraz sprawy stosunku służbowego są b.ważne i o nich rozmawiamy i je podnosimy stale. Ważniejsze jednak jest bezpieczeństwo wszystkich Polaków i Polski, co jest zagrożone przez KAS i co na pikiecie głośno i na pierwszym miejscu wybrzmi. Wszystkich obecnych proszę, aby tylko o tym mówić, aby MF było trudniej ukryć prawdę o KAS
Ps. Natomiast co do wpisów nijakiego mf1975, wcześniej mf1974. Ponieważ jest to skoordynowany i zaplanowany atak na funkcjonariuszy celnych, ich godność i honor oraz jest to próba zastraszenia funkcjonariuszy publicznych sprawę kieruję do Prokuratury celem scigania sprawców
Ostatnie hasło Wróżko Hanko odpada, pozostałe ok. Niech nikt nie przygotowuje haseł pod emki czy pod sprawy socjalne. Przekaz pikiety musi być jeden jw. napisałem
Panie Sławka...jestem postronnym "widzem" ...szanuję każdą formację którą siebie szanuje...pozdrawiam ...zastraszony zwiazkowcu...Mamy oto na forum namiastkę tego co Nas ze strony MF czeka w związku z pikietą- odwracanie kota ogonem ale damy radę. Boją się jak widać straszliwe merytorycznego przekazu jaki przygotowujemy. Boją się prawdy. Projekt obywatelski, jego procedowanie oraz sprawy stosunku służbowego są b.ważne i o nich rozmawiamy i je podnosimy stale. Ważniejsze jednak jest bezpieczeństwo wszystkich Polaków i Polski, co jest zagrożone przez KAS i co na pikiecie głośno i na pierwszym miejscu wybrzmi. Wszystkich obecnych proszę, aby tylko o tym mówić, aby MF było trudniej ukryć prawdę o KAS
Panie Sławka...jestem postronnym "widzem" ...szanuję każdą formację którą siebie szanuje...pozdrawiam ...zastraszony zwiazkowcu...
...i nie sprawców ...tylko sprawcę...miło mi ...jestem w jednej osobie...đ ...pańskie grono mnie obraża...atak?!!! Jest Pan śmieszny...wręcz groteskowy...może to ja obróce kota ogonem i powiadomie prokuraturę że Pana ZZ działa na szkodę państwa polskiego...wtedy nie prokurator a BAW.. .miłego wieczoru...